LA NOVA TEMPORADA 2020-2021

Aquesta temporada serà molt especial per a tots, no només perquè vam estrenar unes fantàstiques instal·lacions, sinó també per que neix una nova secció, l’hoquei.

Esperem amb impaciència el lliurament de la nova instal·lació que està prevista per a finals de setembre, és a dir en un parell de setmanes. La nostra nova casa acollirà a més de les seccions ja habituals del nostre club, el rugbi, el touch i el gaèlic, la nova secció d’hoquei.

La qual neix capitanejada per Patricia Melvin i Analía Martínez, que tenen per davant una gran feina de formació de base i creació de la nova secció. Per a això començaran amb l’escola d’hoquei per a jugadors entre 5 i 12 anys. Estem segurs que serà un gran èxit del nostre club.

Per als que vulguin seguir els seus avanços de forma directa, ho poden fer al compte Instagram del nostre club i la pàgina web http://hockey.rugbysitges.com

També aquesta temporada hi haurà canvis en relació amb el pagament de la fitxa, especialment en la secció de rugbi. Aquesta temporada, respecte a la temporada anterior, s’ha reduït el seu cost una mitjana de l’12,2% i s’han introduït canvis en la forma de pagament, els quals es detallen a continuació. L’única fitxa que ha incrementat el seu cost és la Soci & Simpatitzant, que passa de 80 a 100 €.

 Rugby

A causa de la incertesa que provoca el Covid19, la FCR ha marcat el mes de desembre de 2020 com la data d’inici de la competició. Serà una lliga diferent a les anteriors, més curta, sense fase prèvia i allargant-se fins al maig amb la reintroducció de la Copa o competició similar.

En conseqüència la FCR ha renegociat les condicions de la pòlissa d’assegurances (que pot representar fins al 60% de el cost de la fitxa del RC Sitges), dividint les cobertures de l’assegurança i el seu pagament en dues parts: un primer pagament, que cobreix entrenaments sense possibilitat de disputar partits, i un segon pagament, on sí s’inclou aquesta possibilitat.

Tot això es tradueix en una modificació en la forma de pagament que els jugadors habitualment realitzaven al RC Sitges. Així, aquesta temporada només hi haurà dos pagaments, un al setembre i un altre al febrer; als quals se’ls haurà de sumar el plus de cobertura per partits un cop s’iniciï  la lliga al mes de desembre. Encara que existeix la possibilitat d’avançar l’inici de la competició, amb la qual cosa el plus de cobertura es pagaria abans.

En el cas de rugbi veterans, els pagaments seran només dos, un al setembre i un altre febrer

En els casos de pagament al comptat, s’abonarà la quota amb el corresponent descompte de 5%, havent-se de pagar al desembre el plus de cobertura per partits.

.  

Hockey

Els pagaments de l’hoquei, condicionat per les seves especificitats, seran en 5 vegades, amb excepció de la secció veterans, que rep el nom d’hoquei pares que serà en dues vegades.

Touch

També aquest any hi haurà canvis en la forma de pagament, en lloc dels 3 que habitualment es feien, aquesta temporada els pagaments seran només 2, el primer al setembre i el segon al febrer.

Futbol Gaèlic

En aquesta secció no hi ha canvis, un sol pagament al mes de setembre.

6 comentarios sobre «LA NOVA TEMPORADA 2020-2021»

  1. Si la reducción de cuotas es de un -12,2% de media, ¿cual es el motivo por el que la cuota de socio se incrementa de 80€ a 100€,? un aumento del 25%.

    Saludos,

    Eduardo.

  2. Os vuelvo a enviar mi consulta ya que no he recibido respuesta.
    Mi duda es la siguiente, si las cuotas de jugadores han bajado una media de 12,2%, ¿cual es el motivo para que la cuota de socio simpatizante haya subido un 25%?.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.