Escola

Des del 1997, l'Escola de Rugbi de Sitges ha estat un pilar fonamental en la introducció, l'ensenyament i l'educació esportiva del rugbi. Actualment, duu a terme aquestes activitats a les instal·lacions del club ubicades al camp Nou Santa Bàrbara.

 

L'Escola de Rugby és un actiu clau per al Rugby Club Sitges, sent una prioritat el seu manteniment i desenvolupament no només pel seu valor educatiu i esportiu, sinó també pel compromís social que representa per a la societat a nivell local, comarcal i nacional.

 

La direcció de l'Escola recau a la Comissió Escola, composta pels Directors de l'Escola, representants de la Junta Directiva del Club i representants de totes les categories de l'Escola de Rugbi, ja siguin entrenadors/es o delegats/des, mares o pares.

 

El principal objectiu de l'Escola és l'educació i la formació dels nens i nenes a través dels valors fonamentals del rugbi, com la companyonia, l'amistat, el sacrifici, la tolerància, el respecte i l'honestedat. En acabar l'etapa formativa, aquests valors perduren, definint els jugadors com a persones d'honor i de rugbi, independentment de si continuen jugant o no.

 

Per assolir aquests objectius, compten amb un equip compromès que busca fer gaudir de l'esport als infants i conviden mares i pares a acompanyar-los en aquest trajecte. Tots els responsables de l'Escola dediquen el seu temps de manera altruista, un exemple inicial dels valors del rugbi.

 

L'Escola del Rugbi Club Sitges destaca com una de les més importants a Catalunya, participant a competicions de la Federació Catalana de Rugbi i en tornejos organitzats per altres clubs. Cal destacar que al mes d'abril, l'Escola del Rugbi Club Sitges també organitza el seu torneig, conegut com el Torneig de Dolfins. Aquesta activitat addicional contribueix a enriquir l'experiència esportiva dels participants i reflecteix el compromís continu del club amb el desenvolupament i la promoció del rugbi a la comunitat. La temporada culmina al juny amb l'organització del tradicional Torneig de Rugbi Platja de Sitges.

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.