Sub 14 Verd – Crónica RC Sitges 17 – CR Sant Cugat 48

El millor està per arribar.

Segon partit de la lliga, aquesta vegada ens toca a casa contra Sant Cugat. Després d’una setmana de sumar lesionats a la llista, aquí hi érem els 23 convocats.

Vam ser convocats 2 hores abans, a veure si aquesta vegada érem puntuals… i si… ho aconseguim! Primer objectiu… el compromís complert.

El repartiment de samarretes va anar una mica caòtic. No serem el millor equip de la lliga, però som els que desprenem més glamour.

El primer temps va anar molt parell i vam donar un gran espectacle. El segon temps va ser una altra cosa. Els fantasmes del cansament i de la inexperiència van aparèixer i van fer mossa en l’equip, fent que el resultat final fos favorable per a l’equip de Sant Cugat.

Després d’aquests dos primers partits no tinc dubtes que aquest serà un gran any on els valors del rugbi predominaran abans que el resultat.

Compromís, sacrifici, companyonia, d’això es tracta el rugbi.

Gràcies Nico, Lautaro, Juanjo i Agustín per ensenyar-nos que aquest és el camí. No sé si serem el millor equip de la lliga a final de temporada, però sí que sé que serem un equip de rugbi i que aquesta serà la nostra millor temporada.

“La fortalesa de l’equip està determinada pels seus vincles i no pel seu talent, vincles forts, equips indestructibles”…

UN CLUB, UNA FAMÍLIA

ANDRÉS MILANO

———————————————————————

Lo mejor está por llegar.

Segundo partido de la liga, esta vez nos toca en casa contra Sant Cugat. Después de una semana de sumar lesionados a la lista, ahí estábamos los 23 convocados.
Fuimos convocados 2 horas antes, a ver si esta vez éramos puntuales… y sí… ¡lo conseguimos! Primer objetivo… el compromiso cumplido.
El reparto de camisetas fué un poco caótico. No seremos el mejor equipo de la liga, pero somos el que más glamour derrocha. 

El primer tiempo estuvo muy parejo y dimos un gran espectáculo. El segundo tiempo fue otra cosa. Los fantasmas del cansancio y de la inexperiencia aparecieron e hicieron mella  en el equipo, haciendo que el resultado final fuera favorable para el equipo de San Cugat.
Después de estos dos primeros partidos no tengo dudas que ese será un gran año donde los valores del rugby predominarán antes que el resultado.
Compromiso, sacrificio, compañerismo de esto se trata el rugby.
Gracias Nico, Lautaro, Juanjo y Agustín por enseñarnos que este es el camino. No sé si seremos el mejor equipo de la liga a final de temporada, pero sí sé que seremos un equipo de rugby y que esta será nuestra mejor temporada.
“La fortaleza del equipo está determinada por sus vínculos y no por su talento, vínculos fuertes, equipos indestructibles”…

UN CLUB, UNA FAMILIA

ANDRÉS MILANO

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.