Sub 19 – Crónica UE Santboiana 20 vs RC Sitges 19

El dissabte 21 d’octubre del 2023, va ser un dia tibant i interessant per a l’equip sub 19 del Rugby Club Sitges, ja que ens enfrontàvem a uns dels equips més difícils de tota la competició, el Sant Boi, encara que sabíem que són un equip molt complet i que la seva pressió tant ofensiva com defensiva era digna d’elogi, teníem al cap una sola cosa, la victòria.
En entrar al vestuari seguíem amb una actitud poc seriosa, però a mesura que anaven arribant tots els jugadors la concentració anava pujant, passem de parlar de cosa banals a coordinar jugades, parlar dels objectius del partit i de com afrontar una batalla dura. Una vegada ens acabem de preparar individualment, els entrenadors Alberto i David van entrar en el vestuari per a donar-nos unes ordres.
Després de repartir les samarretes, els entrenadors van donar les seves últimes consignes, no tant tècniques, sinó més mentals i motivacionals. Minuts després ja estàvem en el camp concentrats per a jugar, els estiraments individuals es van fer amb màxima concentració, l’escalfament general, encara que va ser exhaustiu i llarg, aconseguim fer-ho de manera seriosa i amb una emoció irresistible, les touches van sortir perfectes, les passades de la línia van ser una meravella, després d’això estàvem preparats per al partit. Una vegada l’àrbitre va marcar el xiulet inicial, els 15 jugadors inicials sortim com una única entitat cap a la batalla.
Durant la primera meitat vam fer una actuació magistral, els placatges, els rucks, les passades, en tots i cadascun d’ells anàvem tots a l’una, i després dels primers 35 minuts aconseguim avançar-nos amb 3 marques per davant de l’equip contrari. Durant el descans tots els jugadors inicials estàvem perfectes i seguíem concentrats, aquesta sensació va seguir durant gran part de la segona part, fins i tot després dels canvis continuàvem amb un bon ritme, però després del primer try del Sant Boi l’equip va començar a rebaixar el nivell
La tensió anava pujant, igual que els cops de càstig, i encara que vam fer una defensa magnífica en la nostra línia de 5 metres, per culpa de la nostra ambició i ànsies d’acabar, comencem a fer més cops de càstig, la qual cosa va implicar la primera expulsió del partit, a la qual li van seguir 3 més.
Finalment amb el temps complert, Santboi va aconseguir marcar un assaig que a primera vista i donada una gran acció defensiva semblava que els punts no pujaríen en el seu marcador, però la interpretació de l’àrbitre és la vàlida en aquests moments.

Es palpava en l’ambient la frustració i el descontent per tot l’equip i afició. Encara que sabem que la derrota va ser la nostra culpa, també sabem que podem guanyar aquesta competició, i que ens falta una empenta per a tirar endavant.

Aaron Pérez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.