Sub 14 Blau – Crónica CEU 34 vs RC Sitges 29

Per fi va arribar el dia. El nostre equip sub14 Blau tenia el seu primer partit aquest cap de setmana. La categoria sub 14 presentava 2 equips, va costar, però ajuntem 30 jugadors, una aposta arriscada però necessària per a poder continuar creixent.
A mi em toca anar a Barcelona amb l’equip Blau per a mesurar-nos amb els nostres amics del CEU, però per una baixa d’últim moment, aquest equip només tenia 14 jugadors, dels quals per a 3 era el seu primer partit de rugbi.
Un gran desafiament per a l’equip, però amb aquests nois m’en vaig adonar que res pot sortir malament…
I així va ser, un molt bon primer temps i un segon temps on es va notar el cansament. El resultat final del partit va ser favorable per al CEU però amb un marcador molt ajustat.
Malgrat la inferioritat numèrica i de la inexperiència, vem jugar com un equip, vam saber remuntar un marcador desfavorable, corregir sobre la marxa els nostres errors i ens vam demostrar que a aquest esport es juga amb el cor. Vam ser un veritable equip i l’alegria d’haver-lo deixat tot en el camp es reflectia en les cares dels jugadors. Aquests són els partits que ens enforteixen i ens fan créixer com a jugadors i com a persones. D’això es tracta el Rugbi.
Els vells jugadors de Rugbi, entre els quals em trobo, diuen que l’ala dret fa un assaig, es gràcies a que el pilar esquerre va empènyer a la melé….això és un equip.

#RCS, UN CLUB, UNA FAMÍLIA

Andrés Milano
——————————————————————-
Por fin llegó el día. Nuestro equipo sub14 Azul tenía su primer partido este fin de semana. La categoría sub 14 presentaba 2 equipos, costó, pero juntamos 30 jugadores, una apuesta arriesgada pero necesaria para poder seguir creciendo.
A mí me tocó ir a Barcelona con el equipo Azul para medirnos con nuestros amigos del CEU, pero por una baja de último momento, este equipo solo tenía 14 jugadores, de los cuales para 3 era su primer partido de rugby.
Un gran desafío para el equipo, pero con estos chicos me dí cuenta que nada puede salir mal…
Y así fue, un muy buen primer tiempo y un segundo tiempo donde se notó el cansancio.  El resultado final del partido fue favorable para el CEU pero con un marcador muy ajustado.
A pesar de la inferioridad numérica y de la inexperiencia, jugamos como un equipo, supimos remontar un marcador desfavorable, corregir sobre la marcha nuestros errores y nos demostramos que a este deporte se juega con el corazón. Jugamos como un verdadero equipo y la alegría de haberlo dejado todo en el campo se reflejaba en las caras de los jugadores. Estos son los partidos que nos fortalecen y nos hacen crecer como jugadores y como personas. De esto se trata el Rugby.
Los viejos jugadores de Rugby, entre los cuales me encuentro, dicen que el ala derecho hace un ensayo gracias a que el pilar izquierdo empujó en la melé….eso es un equipo.

#RCS, UN CLUB, UNA FAMILIA

Andrés Milano

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.