Sub 19 – Crónica CR Sant Cugat 34 – RC Sitges 17

Després d’una setmana d’entrenaments amb una bona intensitat, estàvem preparats física i mentalment per a afrontar l’intens partit que ens esperava. L’entrada al vestuari no va deixar res a desitjar, es va veure a un equip seriós, concentrat i motivat que prometia donar espectacle sense gens de por en la samarreta rival. Sortim al camp amb: Isma, Paretas i Aaron de primera línia, Màrius i Arnau com segona línia, i Ian, Santi i Juanba de tercera línia. James de mig melé, el nostre capità David com a obertura, Victor i Pezonaga de centres, Tomi i George d’ales, i d’assegurant enrere de fullback a Eric. En la banqueta, ansiosos por sortir a jugar i deixar-lo tot el camp, esperaven Mario, Ibai i Denzel marcats com a pilars i Luke, Domi, Willy, Martí i Joanet. Comença el partit, i desafortunadament ens marquen just en començar. No deixem que això nos afectés, i vam saber mantenir el cap alt. Gràcies a molt d’esforç i sacrifici, aconseguim arribar a la mitja part amb superioritat en el marcador, 17 a 12 al nostre favor.

Sabíem que ells no es rendirien tan fàcilment, i que si realment volíem guanyar aquest partit, havíem de seguir amb la mateixa intensitat i no baixar els braços en cap moment.
Els canvis van sortir preparats per a donar-ho tot pel company, però la inferioritat numèrica en el camp, per culpa de les targetes grogues, barrejada amb males decisions i cansament, van passar factura. No vam saber mantenir-nos a dalt, i el rival li va donar la volta al partit, quedant finalment 34 a 17 en la nostra contra.
Encara que no guanyem el partit, estàvem orgullosos del rugbi que havíem jugat. Per a nosaltres aquest partit es tractava d’una cosa més profunda que simplement guanyar numèricament, es tractava de demostrar de què estàvem fets, i de què érem capaços de fer en el camp, i això si que ho vam aconseguir, per això estem orgullosos del nostre escut.

Respecte. Compromís. Sacrifici
RCS

JAN PARETAS

————————————————

Tras una semana de entrenamientos con una buena intensidad, estábamos preparados física y mentalmente para afrontar el intenso partido que nos esperaba.

La entrada al vestuario no dejó nada que desear, se vió a un equipo serio, concentrado y motivado que prometía dar espectáculo sin ningún miedo a la camiseta rival.

Salimos al campo con: Isma, Paretas y Aaron de primera línea, Màrius y Arnau como segunda línea, e Ian, Santi y Juanba de tercera línea. James de medio melé, nuestro capitán David como apertura, Victor y Pezonaga de centros, Tomi y George de alas, y de asegurando atrás de fullback a Eric.
En el banquillo, ansiosos por salir a jugar y dejarlo todo en el campo, esperaban Mario, Ibai y Denzel marcados como pilares y Luke, Domi, Willy, Martí y Joanet.

Comienza el partido, y desafortunadamente nos marcan nada más empezar. No dejamos que eso nos afectara, y supimos mantener la cabeza alta. Gracias a mucho esfuerzo y sacrificio, logramos llegar a la media parte con superioridad en el marcador, 17 a 12 a nuestro favor.

Sabíamos que ellos no se rendirían tan fácilmente, y que si realmente queríamos ganar ese partido, debíamos seguir con la misma intensidad y no bajar los brazos en ningún momento.
Los cambios salieron preparados para darlo todo por el compañero, pero la inferioridad numérica en el campo, por culpa de las tarjetas amarillas, mezclada con malas decisiones y cansancio, pasaron factura. No supimos mantenernos arriba, y el rival le dio la vuelta al partido, quedando finalmente 34 a 17 en nuestra contra.
Aunque no ganamos el partido, estábamos orgullosos del rugby que habíamos jugado. Para nosotros ese partido se trataba de algo más profundo que simplemente ganar numéricamente, se trataba de demostrar de qué estábamos hechos, y de qué éramos capaces de hacer en el campo, y eso si que lo logramos, por eso estamos orgullosos de nuestro escudo.

Respeto. Compromiso. Sacrificio
RCS

JAN PARETAS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.