REINICI DELS ENTRENAMENTS

Un cop aprovada pel Departament de Salut de la Generalitat la volta als entrenaments, us confirmem que a partir del dilluns 23 tornem a entrenar al camp de terra situat a les vies de tren.

Lamentablement no podrem entrenar al nou camp, ja que, encara que les obres estan finalitzades des de fa setmanes, queden pendents tràmits per realitzar a càrrec de l’ajuntament.

El subministrament elèctric, essencial per testar les instal·lacions i procedir a la seva recepció, no es va sol·licitar fins fa relativament poc temps i encara està pendent de concessió. Aquest és un seriós problema, però també ho és, que coneixent aquesta situació no s’hagi previst una recepció provisional de camp (només la zona verda) o la manca de previsió en el mobiliari de les instal·lacions.


D’altra banda, tot i haver insistit reiteradament als responsables municipals de el risc que suposa entrenar en un camp que és de terra i que no reuneix els requisits mínims per a la pràctica del rugbi o del hoquei, no hem pogut aconseguir un ús parcial de l’ camp nou.
Tot i això, continuarem insistint .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.