Loteria de nadal 2020

Benvolguts socis i amics,

Degut a la situació de pandèmia que estem patint actualment, s’ha valorat i considerat que la venda de Loteria de Nadal del nombre  64831 no era viable realitzar-ho en participacions com en anteriors anys.

Però tot i això, TOTHOM seguirà tenint l’opció de poder comprar Loteria d’aquest Nombre 64831 com ja fa dècades que fa la nostra entitat, i per això des de el Rugby Club Sitges es facilitaran dècims (sense cap recàrrec) a aquelles persones que ho solicitin enviant un mail a loteria@rugbysitges.com.

Un cop enviat el mail immediatament, un responsable del RC Sitges contactarà amb vosaltres, en forma que amb pagament previ dels dècims amb anterioritat al sorteig del 22/12/20 es facilitaran fisicament els dècims a la persona interesada.

L’enviament d’un mail a loteria@rugbysitges.com sol·licitant la compra de dècims del 64831, no implica en cap forma el compromís per part del RC Sitges amb la persona que hagi realitzat la solicitud, la participació d’aquesta persona en el nombre 64831 de la Loteria de Nadal 2020. 

El plaç per realitzar sol·licituds de dècims del 64831 finalitza el 13 de desembre de 2020.

 

Gracies

RC Sitges

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.