Lliga Nacional Espanyola de Touch. Madrid 13 de novembre.

Molt orgullosos de ésser els pioners  del Club en jugar a la Lliga Nacional Espanyola.

El cap de setmana es presentava difícil, segons les normes de la Federació Internacional de Touch haviem de jugar partits de 40 minuts, (a Lliga Catalana són de 24) i si això ja pesava també és obligatori jugar amb 3 noies al camp ( a la Catalana és amb dues). Ens vam passar la setmana intentant captar noies del femení, que no tenien partit, ja que Laia no podia venir i Inma està lesionada, al final vam comptar amb la Rita que ens va fer el favor i va ser de gran ajuda. Gràcies Rita!

Així que al final vam ser 10 jugadors/es «Los valientes de Vallecas»; Mona, Yann, Ana, Javi Tomy, Juandi, Raúl, Ondina, Rita i Jaime.

Potser el de menys són els resultats, ens vam provar en una competició de més alt nivell i això ens ha fet replantejar algunes coses que hem d’anar treballant.

Ha estat un cap de setmana intens, viatge en cotxe de 6 hores, partits on s’ha de donar tot… Sort que el temps ha estat molt agradable… I la visita a la Pilarica…

Els nois de l’equip a part de jugar, van haver d’arbitrar  i això és doble cansament…

Malgrat no tenir molts canvis les noies van aguantar físicament els 3 partits.

Primer partit

Getxo- Sitges 7-6

Vam començar perdent per 4-2 però vam reaccionar i vam poder arribar a 6-6 a prop del final, però  a dos minuts del final no van comptar un tocat nostre i vam perdre el partit per una marca.

Segon partit

CNPN- Sitges 10-6

Vam començar a jugar amb molta tensió, era un equip conegut i eren 7. La primera part és bastant equilibrada, però ens posem nerviosos i d’un empat passem a perdre…coses a treballar!

Tercer partit

TRB- Sitges 11-3

Un altre rival conegut, ja sabem, que és un equip dur i sí, hem perdut però ha estat el millor partit. Hem gaudit, potser perque hem jugat més relaxats o més cansats i ens han sortit, a la fí, algunes jugades assajades.

Amb la retirada de l’equip Atlántico de Canàries que havia de jugar amb nosaltres ens han donat un partit guanyat  i estem a la quinta posició de la «Liga Nacional» amb 6 punts.

Un cap de setmana per recordar i per apendre. Aquestes sortides ens fan crèixer com a Club. Gràcies a tots!

Visca el RC Sitges!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.