Las observaciones de Colibrí | El primer partit de l’any

Aquest dissabte vam jugar a casa amb els dos equips. Després d’una  espectacular Trobada d’Escoles i abans del Sènior, ens tocava a nosaltres. Érem el plat principal. Molt ambient a la tribuna. Un dia de rugbi espectacular. Així comença una nova crònica de Andrés Milano, «Colibrí».


Melé disputat per els equips de RC Sitges S14 i CR Sant Cugat S14| Fotografia: Lola Martín

El primer torn li tocava a l’equip Verd, jugàvem contra Sant Cugat. Va ser un partit intens. El primer assaig el va aconseguir SC i va trigar 12 minuts a arribar. Això demostra que cap dels dos equips cedia ni un metre de terreny. Tot i així, vam anar al descans amb el marcador a favor nostre. El segon temps va ser més del mateix fins als darrers 10 minuts, on ens va guanyar el cansament. Sant Cugat va saber aprofitar-ho i finalment es va emportar el triomf.

Després va ser el torn de l’equip Blau. Aquest no era un partit més, era especial, jugàvem contra Carboners.

Es preguntaran què tenia d’especial aquest partit, a més de comptar amb Emma i quatre amics de Sub12 que van venir a donar-nos un cop de mà, tornaven de les seves lesions en Jan Planas i l’Ekaitz fent un gran partit. Tots vam donar el millor de nosaltres individualment, ara ens falta començar a jugar com un equip. Vam estar molt desordenats. Cal seguir entrenant. Els del Carboners es van emportar la victòria, però nosaltres ens vam quedar amb l’alegria de tenir els nostres amics ja recuperats i jugant al nostre costat.

Els jugadors del RC Sitges S14 posan la pilota en joc | Fotografia: Lola Martín

Recordem que la derrota no és el pitjor dels fracassos, no intentar-ho és el veritable fracàs… ens veiem dimarts per continuar aprenent.


El Primer partido del año

Este sábado jugamos en casa con los dos equipos. Después de otra espectacular “Trobada de Escuelas” y antes del Senior, nos tocaba a nosotros Éramos el plato principal, mucho ambiente en la tribuna, un día de rugby espectacular.


Melé disputat per els equips de RC Sitges S14 i CR Sant Cugat S14| Fotografia: Lola Martín

El primer turno le tocaba al equipo Verde, jugábamos contra Sant Cugat. Fue un partido intenso. El primer ensayo lo consiguió SC y tardó 12 minutos en llegar. Esto demuestra que ninguno de los dos equipos cedía ni un metro de terreno. Aun así, nos fuimos al descanso con el marcador a nuestro favor. El segundo tiempo fue más de lo mismo hasta los últimos 10 minutos, donde nos ganó el cansancio, Sant Cugat supo aprovecharlo y finalmente se llevó el triunfo.

Luego fue el turno del equipo Azul. Éste no era un partido más, era especial, jugábamos conta Carboners. 

Se preguntarán qué tenía de especial este partido, además de contar con Emma y cuatro amigos de sub 12 que vinieron a darnos una mano, pues volvían de sus lesiones Jan Planas y Ekaitz haciendo un gran partido. Todos dimos lo mejor de nosotros de manera individual, ahora nos falta empezar a jugar como un equipo. Estuvimos muy desordenados, Hay que seguir entrenado. Los del Carboners se llevaron la victoria, pero nosotros nos quedamos con la alegría de tener a nuestros amigos ya recuperados y jugando a nuestro lado.

Els jugadors del RC Sitges S14 posan la pilota en joc | Fotografia: Lola Martín

Recordemos que la derrota no es el peor de los fracasos, no intentarlo es el verdadero fracaso… nos vemos el martes para seguir aprendiendo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.