El RC Sitges S18 venç a RC L’Hospitalet S18 per 64-12

Tercera victòria consecutiva per al nostre equip S18, que continua líder de la Segona Catalana empatat a victòries i punts amb INEF Lleida. Gaudeix de la crònica de Marti García-Solano Pons.


Jugadors I staff de l’equip S18 de RC Sitges | Fotografia: Jaume Andreu

Diumenge 15 de gener, un dia solejat on l’equip dels dofins van ser convocats a les 10:30h al vestuari 1 del Nou Santa Bàrbara. En aquell vestuari tot eren rialles fins que David, un dels entrenadors del sub 18, va començar a repartir les samarretes de la alineació: 1. Isma(p),2. Néstor (p),3. Ibai (p),4. Santi,5. Arnau Costa,6. Kevin ,7. Marius,8. Carles ,9. Eric,10. Bruno (C) ,11. Willy,12. David ,13. Victor,14. Joan,15. Diego, 16. Paretes (p),17. Arnau Cap (p),18. Lucas (p),19. Ian,20. Oriol,21. Isaac,22. Marti,23. Jan Pez.

Després de repartir les samarretes, els jugadors del sub 18 van dir lo que esperaven sobre aquell difícil partit. Tot seguit, va entrar Miriam al vestuari, una gran àrbitre amb molts anys d’arbitratge radera. Va revisar les fitxes i les botes, després de parlar amb els primeres líneas, el 9, el 10 i el capità. Amb la tensió i els nervis en el ambient, els dos equips escalfaven amb ganes. Al arribar les 12, els dos equips estaven preparats per aquell primer partit de l’any.

Amb el primer soroll del xiulet, el Sitges va xutar la pilota i va començar la disputa. L’Hospitalet encara estaba una mica dormit i els va fer despertar aquella primera marca en la segona jugada. Pasaven els minuts i ja es podía veure que la possesió de la primera part la portaven els dofins.

Ja acabada la primera part i començant la segona amb un marcador de 12-5, L’Hospitalet no van fer canvis a causa de l’escassetat de jugadors. Tot i així, va licitar la intensitat als ruck ja que tenien aquesta pressió d’estar per sota del marcador. Van aprofitar la seva adrenalina, la pressió i el cansament dels nostres jugadors.

El nostre entrenador va decidir realitzar canvis, reemplaçant a Kevin, Santi, Diego, Willy i Néstor per Paretas, Ian, Oriol, Martí i Jan. Tot i que es van executar molts canvis vam aconseguir mantenir la intensitat, inclús, vam pujar-la i vam aconseguir fer 12 marques més.

Amb la desesperacio de L’Hospitalet, els dofins van aprofitar per jugar millor i probar noves jugades, aconseguint un joc molt dinamic. Tot i que va ser una primera part complicada, ens vem emportar un bon resultat del primer partit de l’any 2023, 64-12.

 

Marti García-Solano Pons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.