La màgia de JuanDi | El R.C. Sitges líder después de la primera sèrie de Lliga Catalana de Touch

Jugadores del R.C. Sitges i Salou Academy Rugby Club| Fotografía: Salou Academy Rugby Club

Arrenca la Lliga Catalana de Touch a Segur de Calafell amb la disputa de la primera jornada, una jornada de retrobament després del semidescans d’estiu. Semidescans perquè alguns i algunes de les nostres jugadores ja van iniciar la temporada amb les Seleccions Catalanes el passat mes de setembre.

Anem molt justos, amb set jugadors/es per afrontar dos partits, per les baixes totalment justificades de darrera hora. Susan, Javi, Yann, Jaume, Juan Di, Marisa que debutava i Janira el nou fitxatge experimentat del desaparegut equip de Sant Cugat.

Primer partir contra un voluntariós Salou amb molts jugadors però poca experiència. El treball fet, es nota des de bon començament i acabem amb un resultat d’11 a 4. Segon partit tocava contra un nou equip, el Foxes, però per la manca d’efectius, acaben formant un Babarians. Segon partit i segona victòria 10-0. Aquests resultats ens deixen en una primera i esperançadora posició, que caldrà lluitar i molt, per mantenir. Felicitar a Marisa pel seu debut i agrair a Janira la seva gran ajuda.

No volem deixar l’oportunitat de convidar a tothom que vulgui provar aquest esport per continuar portant a tot arreu el nom del nostre club!

Visca el Rugby Club Sitges!

Entrenaments: dimecres i divendres de 19.45h a 21h, us esperem!

 


Jugadores del RC Sitges durante la primera jornada de Liga Catalana de Touch | Fotografía: Salou Academy Rugby Club (SHARC)

Arrancó la Liga Catalana de Touch en Segur de Calafell con la disputa de la primera jornada, una jornada de reencuentro con esta modalidad tras un semidescanso estival. Hablamos de semidescanso puesto que algunos de nuestros jugadores ya habían abierto la temporada con la Selección Catalana de Touch el pasado mes de septiembre.

Con los efectivos justos, siete jugadores para afrontar dos partidos, debido a las bajas justificadas de última hora, eran Susan, Javi, Yann, Jaume, Juan Di, Marisa (que debutaba) y Janira, como nuevo, pero experimentado, fichaje del desaparecido equipo de Sant Cugat los que ponía el RC Sitges en liza.

El primer partido, contra un voluntarioso Salou que tenía muchos jugadores, pero con poca experiencia en la disciplina. El trabajo hecho se notaba desde el inicio y hasta el final con un resultado de 11 a 4. Por su parte, el segundo partido nos enfrentaba al equipo nuevo de Foxes, aunque por la falta de efectivos tocó crear un Babarians. Segundo partido y segunda victoria, en este caso por 10-0. Gracias a estos resultados, el RC Sitges se sitúa en una esperanzadora primera posición en la clasificación, que habrá que luchar, y mucho, para mantenerla.

No podemos dejar de felicitar, tras esta primera jornada de la Liga Catalana de Touch, a Marisa por su debut y agradecer la gran ayuda de Janira. Tampoco queremos dejar la oportunidad de invitar a todo aquel que quiera que venga a probar este maravilloso deporte, para continuar llevando por cualquier lugar el nombre de nuestro Club.

¡Visca el Rugby Club Sitges!

Los horarios de los entrenamientos son: miércoles y viernes de 19.45h a 21.00h. ¡Os esperamos!

Un comentario sobre «La màgia de JuanDi | El R.C. Sitges líder después de la primera sèrie de Lliga Catalana de Touch»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.