Inicios del Rugby Cub Sitges

Inicis del Rugby Club Sitges
El Rugby Club Sitges va ésser fundat el novembre de 1987 per Francesc Jiménez (ex-jugador del C.N. Poble Nou) i Francesc López (ex-jugador R.C.D. Espanyol), que es van instal·lar professionalment a Sitges i contactaren amb ex-jugadors que residien a la nostre vila, així com altres nois que es mostraren interessats en la practica d’aquest esport.
El gener de 1988 s’iniciaren els entrenaments, el primer fou a la Platja de la Fragata, els següents foren a les instal·lacions del C.F. Blanca Subur. L’entrada en competició oficial no es produir fins la temporada 1989/90 on es varen inscriure un equip sènior masculí i un cadet.
 Des d’aleshores i fins ara l’evolució del Club ha estat constant. L’equip sènior a la temporada 93/94 aconsegueix el campionat de tercera catalana i el conseqüent ascens. I a la temporada 94/95 el sotscampionat de segona catalana i l’ascens a primera catalana, màxima categoria del Rugby català i on juga actualment.
Destacar que a la temporada 2003-2004 l’equip senior assolí per primera vegada a l’historia del Club l’ascens a categoria Nacional espanyola, categoria que va perdre a la segúent temporada.
Un altre data a destacar fou la temporada 1998-1999 en que es crear l’Escola de Rugby, que ha donat lloc a que en l’actualitat el RC Sitges disposi d’equips a totes les categories.

2 comentarios sobre «Inicios del Rugby Cub Sitges»

 1. ¿Cuándo es la fecha del rugby platja 2007? ¿Tenéis horarios?
  Gracias,
  Charo

 2. yo jugue en vuestro club en el 90, 91 y 92. me da mucha emocion verlos tan grandes como club. tengo recuerdos imborrables. gracias por aquellos dias.
  ahora soy coach de juveniles en mi club Lomas Athletic de Argentina. estoy a disposicion para lo que creais necesario. un gran saludo.
  Diego Esperòn «el Peque»
  esperonpeq@hotmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.