Inicios del Rugby Cub Sitges

Inicis del Rugby Club Sitges
El Rugby Club Sitges va sser fundat el novembre de 1987 per Francesc Jimnez (ex-jugador del C.N. Poble Nou) i Francesc Lpez (ex-jugador R.C.D. Espanyol), que es van installar professionalment a Sitges i contactaren amb ex-jugadors que residien a la nostre vila, aix com altres nois que es mostraren interessats en la practica daquest esport.
El gener de 1988 siniciaren els entrenaments, el primer fou a la Platja de la Fragata, els segents foren a les installacions del C.F. Blanca Subur. Lentrada en competici oficial no es produir fins la temporada 1989/90 on es varen inscriure un equip snior mascul i un cadet.
Des daleshores i fins ara levoluci del Club ha estat constant. Lequip snior a la temporada 93/94 aconsegueix el campionat de tercera catalana i el conseqent ascens. I a la temporada 94/95 el sotscampionat de segona catalana i lascens a primera catalana, mxima categoria del Rugby catal i on juga actualment.
Destacar que a la temporada 2003-2004 lequip senior assol per primera vegada a lhistoria del Club lascens a categoria Nacional espanyola, categoria que va perdre a la segent temporada.
Un altre data a destacar fou la temporada 1998-1999 en que es crear lEscola de Rugby, que ha donat lloc a que en lactualitat el RC Sitges disposi dequips a totes les categories.

2 comentarios sobre «Inicios del Rugby Cub Sitges»

  1. yo jugue en vuestro club en el 90, 91 y 92. me da mucha emocion verlos tan grandes como club. tengo recuerdos imborrables. gracias por aquellos dias.
    ahora soy coach de juveniles en mi club Lomas Athletic de Argentina. estoy a disposicion para lo que creais necesario. un gran saludo.
    Diego Espern «el Peque»
    esperonpeq@hotmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.