Crònica Senior Femení Vs Andorra. 6.11.21

Dissabte de partit, aquest cop el primer equip del Rugby Club Sitges femení es concentrava al club per anar cap a Andorra a jugar el primer partit de lliga, amb 2h i mitja de camí, ens plantem a Andorra amb un equip format per 14 jugadores amb ganes de plantar cara.
Amb un vent considerable i un fred que no es quedava curt l’equip es posa a escalfar, al principi costa trobar la concentració però a poc a poc anem entrant en una bona dinàmica d’equip.

El partit comença amb bona intensitat i les jugadores locals aconsegueixen trencar la nostra defensa i encetar el marcador bastant d’hora, tot seguit les nostres jugadores augmenten la intensitat i aconsegueixen fer una valuosa marca que sense transformar-la retalla les distàncies, ja que l’equip local té dos punts més. Seguidament el partit segueix amb una alta intensitat de placatges pels dos equips on les nostres dofines apliquen el que vam estar entrenant durant la setmana, seguidament les andorranes allarguen distàncies altre cop  transformant també el xut i com no, les dofines tornen a escurçar distancies amb una marca ben treballada des de la base jugant amb la davantera i netejant bé els rucks, malauradament l’equip local ens torna el cop amb una marca on tenim un error de comunicació i a partir d’aquí entrem en un lapsus mental on no aconseguim entendre el perquè les nostres jugadores abaixen l’intensitat i l’equip andorrà aprofita la situació per allargar distancies fins al final de la primera part.

A partir d’aquí amb una xerrada motivacional a la mitja part que ens fa recuperar l’empenta que hem tingut els primers 20 min de partit, encara ens costa molt, tot i que tenim moments de fluïdesa, de sentir el joc i de fer una bona labor en defensa, tot i tenir una jugadora menys. En el transcurs de la segona part, cada cop més sen’s nota cansades i l’equip intenta no abaixar els braços però jugar 80 minuts amb 14 fa que l’equip local segueixi trobant portes per trencar la defensa i seguir allargant l’avantatge, finalment vam acabar el partit amb 12 valentes jugadores. En els últims 20 minuts l’Arwen es va fer mal al coll i  la Sofi al nas, esperem que es recuperin aviat per poder-se reenganxar a l’equip. Per altra banda, també tenim l’Alba que tenia el dit trencat i l’hauran d’operar, molta força! Ara només em queda donar les gràcies a aquestes magnífiques jugadores que van fer l’esforç de moure’s fins a Andorra per deixar el club en el més alt que van poder, i per acabar em queda donar un missatge d’ànims, si alguna encara dubta de jugar a la lliga que esteu, només vull dir que el nivell hi és, va quedar demostrat en els primers 20 minuts, ara toca seguir treballant i esforçar-se per afrontar el pròxim partit contra el CEU al camp del sitari el cap de setamana del 27 de novembre.
A seguir donant-ho tot.

VINGA DOFINES!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.