Crònica 2 jornada de lliga Rugby Touch

Foto Jan Romero

Avui començava per a nosaltres la lliga després de molts mesos sense jugar i fer-ho al nou camp li donava encara més un significat especial.

La jornada es presentava molt complicada, jugant contra el primer i segon classificat de la temporada passada. Un jove TRB i un experimentat i reforçat any rere any Poble Nou, però ben aviat les diferències al camp s’han escurçat i molt. Avui a la convocatòria Susan, Marc, Mar (Mona), Raul, Thomas, Javi, Jaume, Juan Di, la debutant Tonya i com no la nostra gran capitana Ondina. A la banda Ricardo i Yann donant Alè i la nostra Silvia a les grades. Falten encara alguns jugadors com l’Stephane al que desitgem una ràpida recuperació.

Primer partit contra el Poble Nou, disputadíssim durant tot el partit i un just 3-3, moltes ganes, molta empenta però s’ha vist poc del que portàvem temps treballant.

Segon partit contra el gran TRB en el que hem estat ben aprop de fer saltar la sorpresa. Resultat final 5-6.

Queda molt per fer o si més no,

per aplicar la gran feina que gràcies a les directrius de la nostra Susan estem treballant als entrenaments. Entrenaments als que per cert us convidem a venir i provar i qui sap potser apareixeu a la propera crònica.

En definitva tornada “por todo lo alto” de l’equip del Touch i amb ganes de que arribi el proper partit.

Cervesa improvitzada mantenint les distàncies però sense patates, per celebrar que tornem a gaudir d’aquest grup i d’aquest esport.

Visca el Rugby Club Sitges!

JD R

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.