RC Sitges 29 – BUC «B» 15 Campionat de Catalunya Sènior Femení

Ho anunciàvem en anteriors cròniques les bones sensacions que transmetia el femení del RC Sitges, i el premi va arribar el passat dissabte amb la victòria davant el segon equip del BUC.

El matx va estar igualat en tot moment i sols es va decantar favorablement per les del Garraf en el darrer tram del partit. De fet les primeres a anotar varen ser les barcelonines (0 a 5), però aquest Sitges lluita cada pilota, tant en placatge com també a tots el rucks, essent potser aquesta faceta, la més destacable millora respecte a temporades anteriors. Amb aquesta mentalitat positiva arribaren tes marques (una d’elles transformada) que capgiraven el marcador (17 a 5). Però quan semblava que aquest seria el marcador al descans el BUC tornava a la lluita per guanyar el partit, anotant un assaig a la darrera acció de la primera meitat (17 a 10),

A la represa tot per decidir, en un partit igualat on s’imposaven les defenses. L’emoció encara seria major quan el BUC anotava la seva tercera marca al quart d’hora del segon temps (17 a 15). Tot era possible, qualsevol equip podia emportar-se la victòria. Fou aleshores quan el protagonisme l’agafaren els dos centres sitgetans (Marta i Sofia) que trencaren en dues ocasions la defensa visitant aconseguint dues marques que establien un definitiu 29 a 15. Per fi la convicció necessària, no sols per placar i lluitar el rucks, sinó també per trencar les defenses contràries va aparèixer, fent complet el joc sitgetà tant en defensa com en atac, essent l’únic camí per aconseguir victòries.

Amb aquest partit finalitza la fase prèvia on les sitgetanes han finalitzat terceres i per tant restaran emplaçades en el campionat de Catalunya de 2a categoria que es juga en forma de play off. El primer rival serà els Cocodrils de Viladecans jugant-se aquesta eliminatòria a doble partit els caps de setmana del 10/11 d’abril i el 17/18 d’abril.

Classificació Final Fase Prèvia Sènior Femení: https://rugby.cat/grup-b-2/

Jaume Cosialls
Fotografia: Jaume Andreu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.