Sub-18 RC Sitges vs CN Poble Nou

Ja començava la lliga, i no podia fer-ho de millor forma que enfrontant-nos a Poble Nou, un rival al qual ja ens havíem enfrontat abans i coneixíem molt bé. Vam sortir al camp amb el 15 titular: Marc, Paretas, Matheus, David, Ian, Màrius, D’Acunto (c), Nico, Pol, Xan, Victor, Hugo, Cazalbou, Raul, Pepe, i els suplents: Jaume, Arnau, Ibai, Mathias, Felipe, Diego i Álvaro.

Vam sortir al camp decidits a guanyar el partit, i després del discurs del capità, tot l’equip estava mentalitzat i no podíem permetre’ns perdre. Des del primer moment es va mostrar una clara intensitat en el camp que vam saber mantenir durant tot el partit i es van veure reflectides moltes coses que havíem estat treballant en els entrenaments les últimes setmanes. Vam aconseguir posar-nos per davant tant en el marcador com en el joc i acabar la primera part amb un resultat de 10 – 5 a favor nostre, havia estat una primera part dura i no podíem cometre l’error de confiar-nos i posar-nos còmodes, perquè en qualsevol moment ens podien sorprendre.

Comença la segona part, era un dia amb molt de vent i això es veia clarament reflectit en les touches i xuts a pals, però no vam deixar que aquest petit contratemps tingués molta repercussió en el nostre joc. Durant la segona part vam estar defensant dur i atacant molt bé a l’eix, tot aquest esforç va donar els seus fruits, i vam aconseguir fer-nos amb 20 punts més. El partit va acabar amb un marcador de 30 – 5 i ens vam anar al vestuari amb el bon gust de boca de saber que havíem fet bé el nostre treball. Això no treu que hi hagi coses per millorar, però ja estem treballant en això.

R.C.S , Respecte, Compromís i Sacrifici

Jan Paretas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.