RC L’Hospitalet 45 – RC Sitges 8 – Final Copa Catalana Senior Masculí

Ver Fotos

El RC Sitges no va poder guanyar la Copa Catalana davant un Hospitalet que va esser millor i clarament superior. El nivell assolit per els del Baix Llobregat en aquest any a Divisió d’Honor B, els ha portat a una diferencia prou clara respecte als sitgetans.

El Sitges no va entrar en el partit en cap moment, ja a la primera jugada L’Hospitalet havia assolit la primera marca, aquest fet que ja condicionava les poques opcions sitgetanes, cal sumar-hi, les grans dificultats que varen tenir els nostres nois en les fase de conquesta, Touch i Melee on patiren el desgavell mes gran, aconseguint ben poques pilotes el que donava a L’Hospitalet una opcio continua d’atac el que s’anava reflexant en el marcador a base de punts.

Un cop finalitzat el partit res a dir als jugadors que s’esforçaren com sempre, i felicitar a un Hospitalet just Campió de la Copa catalana, doncs va esser el millor equip sobre el terreny de joc. Amb aquest partit el senior masculi sitgetà ha finalitzat la seva temporada oficial, restant sols el Torneig de Rugby Platja de Sitges que serà el proper 16 de juny a la Platja de la Fragata a Sitges.

No voldriem tancar aquestes linees dedicades al Senior Masculi sense felicitar al SEL Vilanova, que finalment degut a l’ascens de categoria del GEiE Girona a Nacional Espanyola, ha permes als vilanovins de pujar a Segona Catalana. Moltes felicitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.