SECCIÓ MUNTANYA RUGBY CLUB SITGES.

image

Aquest dissabte passat, la secció de Caminantes, va anar a fer el Cim del Puigmal (2.913 mts), els nostres representats aquest cop van ser: Zinca, Laia, Dani i Didac. Van fer el cim fent-se complicaions, demostrant que tots ells portem força quilòmetres caminats ja per les Muntanyes.

La secció de Corredors, va anar a córrer una cursa de muntanya a Andorra, aquí els nostres representats van ser Oriol Barlan (foto), i Vadó Barlan. Oriol corrió los 10 km i +750mts de desnivell, en un excel·lent temps: 1h 3 min., acabant sisè en la categoria infantil, un molt bon resultat tenint en conte que havia   nens que tenien quatre anys més que ell, i que sol feia dos setmanes que corria, ja que va estar lesionat anteriorment. En Vadó, va fer un temps de 1h i 14 minuts, i segueix entrenant i agafant forma de cara a la Matagalls Montserrat, que es disputa al mes de setembre.

Aquest cap de setmana es disputa la Ultra Trail Valls d’Àneu, dos representants tindrem del nostre Club, estaran presents a la sortida a Esterri de Neu: Pau Duran, que està iniciant-se en aquest apassionant mont de les curses de muntanya, correrà la seva segona cursa, aquest cop ja al Pirineu = alçada i desnivells importants, en Pau correrà la distancia de 21 Km, mentre que el seu company en  Loren, farà la de 92 km i + 7.500mts de desnivell positiu, com assistència tindrem a la Ana Cases, bona coneixedora del entorn. La propera setmana us informarem dels resultats de aquesta cursa.

Un comentario sobre «SECCIÓ MUNTANYA RUGBY CLUB SITGES.»

  1. Felicidades a todos y especialmente a Oriol, que debe estar hecho «de muy buena pasta» y que tiene unos grandes maestros. A seguir caminando y corriendo, caminante no hay camino…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.