RC SITGES ÉS EQUIP DE DIVISIÓ D’HONOR B

El RC Sitges és equip de DHB (segona divisió espanyola) una vegada la Federació ha certificat el seu ascens.

En una resolució d’avui, el Comitè Nacional de Disciplina Esportiva de la FER, ha estimat el recurs presentat de manera conjunta pel RC Sitges i el RC Sant Roque, en virtut del qual, es manifestava que no era necessària la disputa del playoff, en haver ascendit de categoria el CR La Vila i haver descendit el RC Tatami. De manera que les dues vacants les ocupessin tots dos clubs.

El Comitè estima íntegrament les al·legacions per ser aquestes concordes amb el art 36.2 del Reglament de Partits i Competicions, on s’especifica que si hi ha dues vacants en la categoria, com així ha estat, no s’ha de disputar el playoff d’ascens ja que aquest no té sentit.

Des de la Junta Directiva volem felicitar els entrenadors del sènior, Isaac i Camilo, per l’espectacular temporada dirigint el sènior masculí i femení. La seva incansable labor formativa i la seva alta capacitació tècnica és el que ens permet recollir avui els fruits del seu treball d’anys passats.

Felicitació especial mereixen tots els jugadors de l’equip sènior masculí i femení (que no oblidem ha quedat guanyador de la Copa Catalana de Bronze), per tot l’esforç i sacrifici realitzat, demostrant, que els somnis si els lluites, els aconsegueixes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.