MISSIÓ ASSOLIDA

Ja fa 4 anys vam assumir la direcció del RC Sitges fixant-nos  3 grans objectius, creiem que ha arribat l’hora de fer un repàs i veure on ens trobem.

El primer dels nostres objectius va ser obtenir unes instal·lacions acordes al nostre nivell esportiu i social dins de la Vila de Sitges. Tots recordem com era l’antic camp i com de lluny estava dels estàndards mínims de qualitat. Avui podem dir amb satisfacció que aquest objectiu ha estat assolit de forma notòria, les noves instal·lacions, modernes i amb l’última tecnologia en gespa artificial, suposen un salt qualitatiu que ens permetrà fer créixer i consolidar l’entitat.

En paral·lel amb l’anterior, el nostre segon objectiu va ser la reestructuració de l’àrea esportiva. Veníem d’una situació molt complicada, on l’absència d’un projecte esportiu i d’un sistema de joc definit, d’acord a les característiques dels nostres jugadors, era la tònica predominant. Avui podem estar orgullosos dels resultats, la nostra escola està en clar creixement, tenim unes categories intermèdies competitives i un equip sènior que en 4 anys ha disputat 4 semifinals, arribant a 3 finals i guanyant 2 vegades la Divisió d’Honor Catalana Vueling, convertint-se així, juntament amb el FCB Rugbi, en els més guardonat de la competició. I com a colofó, aquesta temporada lluitarem per l’ascens a la segona divisió espanyola.

El tercer dels objectius, però no el menys important, era la consolidació econòmica de club, cosa que per a entitats com la nostra no és una tasca fàcil. Malgrat les dificultats sofertes, com l’aturada a causa del Covid, tots els anys hem pogut tancar el pressupost en positiu i fer-lo créixer de forma constant i segura. Així, el pressupost aprovat en Assemblea de socis per a la temporada 2021/2022 representa un creixement del 65% a relació amb el primer presentat per aquesta Junta Directiva.

També podem afegir quart objectiu, que si bé no estava entre els inicials, vam veure l’oportunitat i ens vam llançar. Ens referim a la creació de la secció d’hoquei, que ens permetrà créixer de forma qualitativa i quantitativa. De moment, els resultats no poden ser més encoratjadors, avui dia tenim més de 70 fitxes d’en categories formatives, el que ens garanteix un futur prometedor.

Arribar aquí no ha estat fàcil, suposa un enorme esforç i desgast personal i emocional de tots els que hem participat en el projecte. de manera que, un cop assolits els objectius fixats, creiem convenient convocar tots socis de el club a unes noves eleccions a Junta Directiva per escollir el nou equip que dirigirà el club en els propers 4 anys.

Des de l’actual Junta Directiva volem animar a tots els socis a que formin les seves candidatures i es presentin a les properes eleccions. El club necessita gent que estigui disposada a invertir temps i esforços a fer avançar i créixer a la nostra entitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.