Les hosts d’Aníbal | Trobada 15 d’octubre a Sitges

Equip sub10 RC Sitges | Jaume Andreu

Dissabte de rugbi formatiu a Sitges amb la primera trobada de clubs en aquesta temporada 2022 – 2023

Un matí assolellat ens ha permès gaudir del nostre esport al costat de Unió Esportiva Santboiana, Club Rugbi Sant Cugat i SEL Vilanova. En les nostres instal·lacions del Nou Santa Bàrbara, 235 nens i nenes i més de 80 col·laboradors entre staff i voluntaris vam poder veure com creixen els nostres jugadors: per a molts el primer partit, per a uns altres el seu últim any d’escola.

En S4 els jocs van ser la tònica del matí, però els més petits de l’escola no es van amedrentar en veure el camp ple de nens més grans i de la mà de Auren Nubiló i Jorge s’ho van passar molt bé. En la categoria S6 hem vist com els nostres nens comencen a córrer cap endavant a buscar la pilota i divertir-se, després d’una hora i mitja de diversió el 3er temps era obligatori per a recuperar forces.

UE Santboiana | Jaume Andreu

Per a S8 ens esperava una jornada amb molts partits i els nostres debutants en la categoria han estat a l’altura i jugat d’igual a igual amb els nostres amics de Unió ESportiva Santboiana i SEL Vilanova. En aquesta categoria esment especial per als nostres debutants Roc, Xavi, Rodrigo i Milo, tots van jugar a molt alt nivell.

Jugadors del SEL Vilanova | Jaume Andreu

Per quant a S10 gran nivell en una categoria molt competitiva amb jugadores i jugadors molt ràpids i concentrats en tot moment. Van estar a l’altura, deixant tot en el camp. Esment especial per a Lola i Biel debutants i el retorn de Nico, que contra dues de les millors escoles de Catalunya han estat a l’altura de la situació i s’ho han passat molt bé.

Partir RC Sitges-CR St Cugat | Jaume Andreu

La categoria S12 com sempre és la més dura de l’escola, s’han vist incomptables marques i molt joc de continuació. L’equip de SEL amb molt bon nivell ha donat batalla en una trobada molt divertida i parella. Esment especial per als nostres lesionats que van estar fent costat als seus companys Arian i Joaquin.

Per quant a l’organització, gràcies al bar del nostre club! Fer botifarres per a 235 nens no és tasca fàcil.  Gràcies a Jaume i Yamile amb la planificació, junt a Martin, Marcelo i tots els ajudants. També, gràcies a els nostres controladors de camp: Ramón, David, Gal i Magda, jugadors de veterans i veteranes, els quals sempre que s’organitza alguna activitat podem comptar amb ells.

A Jaume Andreu i l’Ana , moltes gràcies per les fotografies, com sempre molt bona feina.

Esments especials per a la categoria sencera S14, tenien partit just després i ens van acompanyar xiulant i controlant camp: Roc, Màxim, Roger, Lizer, Noa, Daniel, Salvador, Jorge i Jan. Finalment, però no menys important, Unai va xiular tot el matí S12 sense parar. Segur que tenim un futur crack de l’arbitratge a més d’un molt bon jugador i company.

I per últim, esment més que especial per al pilar del nostre projecte d’escola, nostre staff director Deportivo, entrenadors i delegats, que sense ells res d’això seria possible.

Jugadors de l’UE Santboiana | Jaume Andreu

MOLTES GRÀCIES!!!!!

Molt de rugbi, diversió i companyonia.


Sábado de rugby formativo en Sitges con el primer encuentro de clubes de esta temporada 2022 – 2023

Una mañana soleada nos ha permitido disfrutar de nuestro deporte junto a la Unió Esportiva Santboinana, CR Sant Cugat y SEL Vilanova. En nuestras instalaciones del Nou Santa Bárbara, 235 niños y niñas y más de 80 colaboradores, entre staff y voluntarios, pudimos ver cómo crecen nuestros jugadores, para muchos el primer partido, para otros su último año de Escuela.

En S4 los juegos fueron la tónica de la mañana, pero los más peques de la escuela no se amedrentaron al ver el campo lleno de niños más grandes y de la mano de Auren Nubiló y Jorge se lo pasaron muy bien. En la categoría S6 hemos visto como nuestros peques comienzan a correr hacia adelante a buscar el balón y divertirse. Y tras una hora y media de diversión, el tercer tiempo era obligatorio para recuperar fuerzas.

Para S8 nos esperaba una jornada con muchos partidos, dando la talla todos los debutantes en la categoría en la categoría y jugando de igual a igual con nuestros amigo de la Unió ESportiva Santboiana y SEL Vilanova. Destacar, en esta categoría, a nuestros debutantes Roc, Xavi, Rodrigo y Milo, que todos jugaron a muy alto nivel.

En cuanto a S10 gran nivel en una categoría muy competitiva, con jugadoras y jugadores muy rápidos y concentrados en todo momento. Dieron la talla dejándose todo en el campo. Otra mención especial merecen Lola y Biel, debutantes, y el regreso de Nico, que contra dos de las mejores escuelas de Cataluña han estando a la altura de la situación y se lo han pasado muy bien.

La categoría S12, como siempre, es la más dura de la escuela y se han visto incontables marcas y mucho juego de continuación. El equipo de SEL, con muy buen nivel, han dado batalla en una trobada muy divertida y pareja. De nuevo, resaltar los nombres de Arián y Joaquín, que pese a su lesión estuvieron animando a sus compañeros en todo momento.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.