Las observaciones de Colibrí | Molts turistes i una mica de rugbi

Després d´una setmana plena de ponts, festius, amb pocs jugadors entrenant i molts, com diu en Marcelo, fent de turistes, aconseguim ajuntar un equip amb l´ajuda dels nostres amics del sub 12. Una vegada més, Andrés Milano (Colibrí) fa una crònica excel·lent del partit del RC Sitges S14 Blau.

Els jugadors del RC Sitges S14 Blau portant la pilota | Fotografia: Jaume Silva

Aquest cop, l’equip blau s’enfrontava a U.R.Sud, un mix de tres clubs… el millor d’Amposta, Salou i Vilafranca es presentava davant nostre. En principi se’ns va plantejar com una trobada accessible, però finalment no va ser així.

Els primers minuts es va donar un partit equilibrat, tots dos equips mesurant les seves forces, però una altra vegada va guanyar la nostra inexperiència i vam tornar a cometre els mateixos errors de la setmana passada. Vam generar molts penals en contra nostra que ens van fer perdre la possessió de la pilota i això va crear oportunitats per a l’U.R.Sud que va saber aprofitar-les i per això es van convertir en els justos guanyadors.

Partit molt disputat entre UR Sud S14 i RC Sitges S14 Blau | Fotografia: Jaume Silva

Aquest va ser el nostre tercer partit com a equip blau, hem d’anar afinant alguns detalls, però anem per bon camí. El que ens queda ara, és continuar entrenant per tornar després de Nadal…. això acaba de començar…

Recordem que guanyar no és un èxit, guanyar és una conseqüència…


Después de una semana plagada de puentes, festivos, con pocos jugadores entrenando y muchos, como dice Marcelo, haciendo de turistas, llegamos a juntar un equipo con la ayuda de nuestros amigos del sub 12. Una vez más, Andrés Milano (Colibrí) hace una crónica excelente del partido del RC Sitges S14 Blau.

Els jugadors del RC Sitges S14 Blau portant la pilota | Fotografia: Jaume Silva

Esta vez, el equipo azul se enfrentaba a U.R.Sud, un mix de tres clubes… lo mejor de Amposta, Salou y Vilafranca se presentaba ante nosotros. En principio se nos planteó como un encuentro accesible pero finalmente no fue así.

Los primeros minutos se dio un partido parejo, los dos equipos midiendo sus fuerzas, pero otra vez ganó nuestra inexperiencia y volvimos a cometer los mismos errores de la semana pasada. Generamos muchos penales en nuestra contra que nos hicieron perder la posesión del balón y esto creó oportunidades para U.R.Sud que supo aprovecharlas y por eso se convirtieron en los justos vencedores.

Partit molt disputat entre UR Sud S14 i RC Sitges S14 Blau | Fotografía: Jaume Silva

Este fue nuestro tercer partido como equipo azul, tenemos que ir afinando algunos detalles, pero vamos por buen camino. Lo que nos queda ahora, es seguir entrenando para volver después de las navidades…. esto recién empieza…

Recordemos que ganar no es un logro, ganar es una consecuencia…

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.