La Selecció Catalana de Futbol Gaèlic entrena a Sitges

La Selecció Catalana de Futbol Gaèlic realitza el seu primer entrenament a Sitges amb una vintena de jugadors

El Nou Camp Polivalent de Pins Vens va ser l’escenari el passat diumenge, l’endemà de la Diada Nacional de Catalunya, del primer entrenament obert de la futura Selecció Catalana de Futbol Gaèlic. Una convocatòria que es pot considerar un èxit, ja que va comptar amb la participació d’una vintena de jugadors, la majoria d’ells procedents del Sitges Futbol Gaèlic, però també del Gaélicos Do Gran Sol i del Barcelona Gaels.

Després d’aquesta primera presa de contacte, l’objectiu de la Selecció Catalana és, en funció del calendari de competicions a nivell de clubs de l’Estat espanyol que properament es consensuarà entre tots els equips, fixar una sèrie d’entrenaments periòdics, així com organitzar partits amistosos, de cara a crear sinèrgies entre els jugadors quer puguin ser convocats i establir mecanismes de joc per competir amb garanties en els Europeus del proper juliol de l’any 2022 que se celebraran a Galícia i que suposaran el debut internacional de Catalunya.

La creació de la Selecció Catalana ha suposat un nou repte per al Sitges Futbol Gaèlic i, per a aquest motiu, l’entitat esportiva sitgetana ha estat una de les impulsores de la formació de la selecció.

Recordeu que el Sitges Futbol Gaèlic Club ja ha iniciat els seus entrenaments de cara a la temporada 2021-2022. Aquests són els dimarts i els dijous de 21h a 22.45h al Nou Camp Polivalent de Pins Vens. Els entrenaments són oberts a totes aquelles persones que vulguin conèixer i practicar el futbol gaèlic, un dels esports tradicionals d’Irlanda, que mica en mica s’està estenent en molts indrets. Uneix-te a nosaltres!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.