LA NOVA TEMPORADA JA ESTÀ AQUI

La nova temporada ja és aquí i carregada de novetats, no només estrenarem un nou camp, també tenim una nova secció d’hoquei, una nova estructura esportiva, així com nous entrenadors que debuten.

La temporada ve plena de novetats, però anem a pams.

El nou camp de rugbi

Pel que fa a el nou camp, està prevista l’estrena per a la segona quinzena de setembre, sempre que no hi hagi més retards.

El nou camp té unes dimensions de 100 m entre pals, 9 m de zona de marca i 4 m de zona de seguretat als dos extrems. D’ample tindrà 70m entre línies de touche i 5 m als dos costats de zona lliure. El que el converteix en un dels camps de rugbi més grans de Catalunya.

El tràmit per a la seva homologació com a camp de Cat1b / Cat2 de la FER, ja s’ha iniciat i és previsible que a finals d’any estigui ja atorgada l’homologació.

La nova secció d’hoquei

També estrenarem nova secció d’hoquei. La creació d’aquesta nova secció suposa un gran avanç per al club ja que ens permetrà incrementar la nostra massa social alhora que practicar un esport molt demandat pels associats. Durant aquesta temporada, així com a les properes, la secció se centrarà en posar en marxa i desenvolupar l’escola d’hoquei.

Per a això comptem amb el suport de Analia Martínez i Patricia Melvin, totes dues molt vinculades a el club, així com de Fred Soyez, entrenador de la selecció espanyola d’hoquei, qui s’encarrega d’elaborar el pla de entrenaments i de la direcció tècnica de la secció. També comptem amb el suport de la Federació Catalana d’Hoquei que aporta material esportiu i entrenadors suplementaris en cas de necessitat.

Nova estructura esportiva

Però els canvis no s’acaben aquí. Aquesta temporada s’estrena nova estructura esportiva, deixa d’existir l’antiga comissió esportiva que serà substituïda per una organització amb 4 àrees esportives: àrea rugbi, àrea futbol gaèlic, àrea touch i àrea hoquei.

Pel que fa a l’àrea rugbi, aquesta es subdivideix en dues seccions, on Patrice Dulucq serà el responsable esportiu de la secció competitiva i formativa, que abasta des del sènior fins al sub14. Comptarà amb el suport com a responsables tècnics de Camilo Hanglin per als equips competitius i d’Isaac Richmond per als equips formatius.

L’altra secció, la secció escola, abasta des del sub12 a l’sub6 i serà responsabilitat de Jaume Cosialls.

Pel que fa a la secció d’hoquei, Patricia Melvin i Analía Martínez seran les responsables de desenvolupar la nova escola d’hoquei.

Els entrenadors

Aquesta temporada comptarem amb un total de 29 entrenadors dels que 25 són de rugbi, 2 de hoquei, 1 de futbol gaèlic i 1 de touch, els quals estaran recolzats per un total de 16 delegats.

Un dels objectius principals de l’àrea de rugbi és formar entrenadors que assegurin el nostre creixement, no només pel que fa a nombre d’ells, sinó també en la qualitat i capacitat de transmetre el sistema de joc marcat.

És per això pel que en totes les categories formatives (de Sub18 a Sub14) així com en Sub12, Sub10 i Sub8 l’equip d’entrenadors està format per jugadors de l’equip sènior o per exentrenadors d’aquesta categoria, com és el cas d’Andy en l’equip Sub18.

Amb això assegurem que el sistema de joc flueixi de les categories superiors a les formatives, i per reforçar aquesta funció de transmissió, s’ha nomenat responsable tècnic de les categories formatives a Isaac Richmond, entrenador de l’equip sènior.

A la resta de les àrees esportives de el club l’equip d’entrenadors està format de la següent manera:

L’equip mèdic

El nostre equip mèdic estarà format per

  • Sebastià Pons Fuxà, metge
  • Alberto Hernández Morales, fisioterapeuta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.