Crònica Sub18 vs l’Hospitalet

Ens enfrontem a l’Hospitalet en una jornada molt dura, sabem que l’equip al cual ens enfrontem per molt que estigui en una posició baixa a la lliga podria ser assequible però un rival com aquest sempre s’ha d’anar en compte. El XV titular pel partit no era un altre que Aaron, Néstor, Isma, Santi, Arnau Costa, Ian, Màrius i Carles com a davanters i Èric, Bruno, Martí, David, Victor i Joan com a tres quarts. Per reforçar l’equip, comptàvem amb Ibai, Paretas, Arnau Capdevila, Juanba, Jairo, Kevin i l’ajuda ‘in extremis’ Willy per suplir les baixes d’última hora: Isaac i Oriol.

Comença el partit i veiem que tenim control de la primera part. Estrenem el marcador al minut 5 amb un ‘try’ d’en Diego. Uns minuts després arribaria la segona marca del capità de l’equip, Bruno. El rol dels davanters ha sigut crucial al llarg del partit, va ser tant que en Carles va marcar el 0-17. Una jugada que inicia amb una melé al mig del camp acaba fent fruit amb un ‘try’ per banda gràcies a l’esprint d’en Diego que assisteix a en Martí marcant el 0-22 a pocs minuts de l’equador del partit.
La segona part semblava que seria semblant a la primera. No va ser del tot així malgrat el ‘try’ d’en David en els primers compassos de la segona meitat i la força que imposàvem al rival. El nostre rival va començar a ser poc a poc nosaltres mateixos amb errors absurds de falta de disciplina. Va ser una llàstima, perdíem metres de manera innecesaria. La falta de ordre ens va perjudicar. Com conseqüència, una marca al minut 51 de l’Hospi. Vam aixecar el cap i ens vam donar conte del nostre error.

Finalment el partit va acabar en un 5 a 27 a favor nostre. Menció especial al debut d’en Jairo després d’estar unes setmanes amb una lesió que l’impedia joagar.

Cronica de Guillem Solà Valderrama… Willy

Rugby Club Sitges, un club, una família.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.