Crònica Finals lliga Catalana de Touch

FINALS LLIGA CATALANA DE TOUCH, 13. 5.23

Una vegada finalitzada la fase regular de la Lliga Catalana de Touch, el passat dissabte dia 13 de maig, van tenir lloc les finals d’Or, Argent i Bronze al nostre estimat Camp Nou de Santa Bàrbara, competició que va reunir a més de 140 esportistes d’arreu del país. Tot i les dificultats que el nostre equip ha arrossegat al llarg de la temporada, afrontàvem aquesta darrera jornada havent-nos classificat per jugar la fase final d’Or, en haver aconseguit la segona posició del grup a la fase regular.

Recordar que aquest any, a part de participar a la Lliga Catalana, hem participat a la Lliga Nacional Espanyola, on només poden jugar els millors classificats de cada comunitat.

Tal i com ha anat passant durant totes les jornades d’aquest any, el nostre equip comptava amb pocs efectius, 9 jugadores i jugadors disponibles; Mona, Marisa, Samu, Javi, Jaume, Janira, Gutxo, Juan Di, la nostra incommensurable capitana Ondina i la baixa de darrera hora per indisposició d’en Tommy. Es va trobar molt a faltar dos grans i experimentats jugadors, en Yann i la Susan recuperant-se de les seves lesions però que com sempre van estar enormes des de la banda i al cap davant de l’organització.

Tot i la bona posició aconseguida en la fase regular, és evident que l’equip de touch del Rugby Club Sitges està molt per sota del nivell i sobretot, de la progressió de la resta d’equips. Pocs i poques jugadors/res, poca renovació i la poca implicació en general, per part de tots i totes, fa que la diferència actual amb alguns equips es faci molt evident, tal i com va passar en els dos partits que vam jugar dissabte. És cert que eren els millors equips de la competició, però dos partits, dues derrotes. Felicitar a Tritons i a Osona pels bons partits. Tot i les derrotes, quedem com a 4rts de la lliga Catalana de Touch, una lliga cada vegada més forta i ja amb 12 equips, posició que de ben segur haguéssim signat abans de començar.

El balanç de tot plegat, és que tenim actualment un «pacient a la UCI», amb alguns òrgans amb moltes ganes de continuar lluitant, altres no tant, i dependrà una mica de totes i tots, estaments inclosos, que el puguem fer reviscolar.

Per acabar, l’entrega de premis, una pluja benvinguda i un tercer temps de luxe; gràcies al Club, a en Max i els companys i companyes del bar que van estar de 10 i a la gran família del Touch Rugby Club Sitges que com sempre vam estar units i fent de la jornada un dia genial d’esports i amistat!

Els autèntics guanyadors del tercer temps van ser els amics i amigues dels Sharks de Salou i per golejada i sobretot les amigues i amics del Poble Nou que ho van donar tot i fins i tot van anar a fer turisme a la 2 de maig!! Val a dir que alguns components sitgetans els van acompanyar, no fos cas que es perdessin

Felicitar el TRB per la merescuda victòria i pel campionat que han fet durant tot l’any!

Gràcies a totes i tots els que ho heu fet, SEMPRE, possible…. VISCA EL RUGBY CLUB SITGES!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.