Comunicació associació Catalana de Touch

Bon dia a totes,

 

Ens posem en contacte amb tots els clubs amb secció de Touch per aclarir certs dubtes que han sorgit, relacionats amb l’inici de la competició del Touch.

 

El Touch està classificat com a esport de NO contacte, i per tant, actualment, té unes regulacions diferents a les aplicades al Rugby durant aquest temps de COVID.

 

Desde la Federació Catalana de Rugby (FCR), la qual tramita les fitxes de Touch Catalunya, se’ns ha gestionat un tipus de fitxa que permet la pràctica del Touch en entrenaments, partits amistosos i  competicions oficials.

 

D’aquesta manera, la intenció de l’Associació Catalana de Touch (ACT) és proposar un inici de competició que sigui compatible amb les regulacions i normatives actuals promogudes desde Govern, Sanitat i FCR.

Al ser la situació molt incerta i canviant, ens anirem adaptant a la situació del moment. Sempre seguint les recomanacions i normatives de les autoritats.

 

Iniciarem la temporada aquest proper Octubre i dividirem la temporada en 2 fases.

Una primera fase d’Octubre a Gener, on dividirem els equips de la Lliga Catalana de Touch en 2 grups, funcionant de forma independent i disputant cada grup la seva pròpia lliga.

Aquesta primera fase consistirà en 3 jornades per a cada grup (Octubre, Novembre i Gener), deixant el mes de Desembre per a un Torneig Social de Touch en categories Femenina i Masculina i on puguin participar els nous equips de Touch per tenir un primer contacte.

 

La segona fase de la temporada serà de Febrer fins al Juny i no està definida, ja que ens adaptarem a la situació del moment.

 

L’objectiu de dividir els equips de Touch en 2 grups, és per a fer més gestionables i viables les jornades de Touch, ja que a cada jornada de cada grup reuniriem un màxim de 50 jugador@s, fent més fácil la traçabilitat, i les possibles alteracions, cancel·lacions o ajornaments d’algun partit o jornada, en cas que fos necessari.

 

L’organització dels grups està en procés d’estudi i es definiran el 4 d’Octubre, moment en que es tanca el període d’inscripció d’equips a la lliga ACT.

 

Cada jornada de lliga (de cada grup) en aquesta primera fase, serà organitzada per un club diferent (6 clubs en total) i en cada jornada caldrà adaptar-se a les regulacions que s’apliquin a la localitat on es disputi la jornada i les normatives de la pròpia instal·lació. 

El 3er temps queda cancel·lat, seguint amb la prohibició de reunió de més de 10 persones.

 

Moltes gràcies a totes, us desitgem salut i bon esport.

 

Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en contactar-nos catalunyatouch@gmail.com

 

Jordi Campreciós

President Associació Catalana de Touch

 

Barcelona, 20 Setembre 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.