Rugby Club Sitges

Suspensió de les activitats del Club per el Covid-19

La Federació Catalana de Rugby, en relacio a la situació que viu el país pel Covid-19, i seguint les instruccions
de la Secretaria General de l’Esport, en acaba de remetre la decisio de suspendre les competicions per un període mínim de 15 dies a l’espera de l’evolució de la pandèmia.

Per aquesta rao ens veiem en la necessitat d’assumir un criteri de màxima prudència i aplicar la suspensió de totes les competicions i entrenaments de rugby entre demà dia 12 de març i el proper dia 25 de març, inclosos, subjectes en tot cas a l’evolució de la situació i a les subsegüents instruccions de les autoritats públiques.

Així doncs:

– Se suspenen els partits oficials del RC Sitges de totes les categories (que inclouen els S14, S16, S18, sènior masculí i femení, veterans i rugby touch).*

– Se suspenen la participacio a les trobades d’Escola.

– Se suspenen els entrenaments de totes les categories entre les dates 12 de març i 25 març

– Se suspenen tots els actes previstos al Club.

Advertim que les decisions que avui us comuniquem tenen un caràcter eminentment temporal i és probable que en els propers dies o fins i tot hores es produeixin canvis. En aquest cas la FCR ens ho comunicarà en la màxima brevetat i rigorositat possibles.

Demanem als clubs, jugadors, entrenadors i aficionats del RC Sitges la maxima comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

Junta RC Sitges

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: