Susan Monclús, guanyadora de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández

Avui hem fet entrega de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández a Susan Monclús. Aquest premi s’atorga a la persona o institució que ha destacat en la demostració dels valors que defineixen el nostre esport: honestedat, companyonia, respecte, humilitat i sacrifici.
El premi es escollit per la Comissió de Valors del Club i aquest per primer cop, qualsevol persona pot presentar el seu candidat. Ha estat difícil escollir entre totes les candidatures rebudes a la que finalment ha sigut la guanyadora, però moltes gracies a tots per les vostres propostes.
La guanyadora d’aquest any, la Susan Monclús, ha estat jugadora, entrenadora i una de les fundadores de la secció femenina del club. A més ha jugat a la selecció espanyola de rugbi i touch rugbi. Continua implicada en el dia a dia del rugbi, fidel al seu estil de seriositat i discreció.
En definitiva ella encarna a la perfecció els valors del rugbi d’honestedat, companyonia, respecte i sacrifici amb total generositat. Moltes gràcies per tot el que ens has donat Susan.

2 comentarios sobre «Susan Monclús, guanyadora de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.