Sub16 – 2ª Catalana J2 – RC Sitges vs Barça

CADA PARTIT PENDENT DE COM ENS DESPERTEM.

La segona jornada tocava jugar a casa contra el Barça, sens dubte un equip que es mereix estar a Primera. Bon adversari per mesurar el nostre progrés. Sabíem que ens enfrontàvem a un equip fort, ràpid i compacte però si sortíem amb l’actitud correcta érem capaços de lluitar pel partit. Escalfament i problemes… no veiem l’actitud necessària a les cares dels nostres, tot i així veuríem si els 5 minuts al vestuari abans del partit servirien per donar-li la volta. Sortiríem al camp amb Xavi, Abril (C), Isma, Lucas, Mario, Lewis, Ainhoa, Carles, Jan P, Victor, Guille, Santino, Tomy, Marc i Èric. A la banqueta esperarien Denzel, Jan C, Javi, Martí, George, Didac, Wily i Pau.

El partit començava de la pitjor manera, minut 2 i perdíem a la capitana. Malgrat el contratemps important juguem els primers 15 minuts de tu a tu, els dos equips jugant a un ritme intens. Però el cansament començava a aflorar contra un contrari físicament superior. Deixàvem entrar un assaig seguit per un segon 2 minuts després per simples errors de placatge. Els nostres continuaven lluitant però un altre constant de la temporada, a 5 minuts del descans cops de càstig consecutius i pràcticament regalàvem el tercer assaig als visitants. L’equip no es rendia i un assaig de Santino ens faria arribar al descans 5-19 i amb opcions. El discurs del migtemps, senzill… començar a fer cas al pla de joc i incrementar la intensitat en defensa. Arrancàvem el segon temps i tot el contrari, 2 minuts i assaig del Barça. A partir d’aquell moment, una historia massa familiar. Apart de no fer cas al pla, mentre alguns lluitaven a mort, altres simplement no posaven el seu 100 per cent. Deixàvem entrar 3 assajos més per falta de compromís defensiu. Tot i així els de sempre seguien insistint i vam poder acabar el partit amb el segon assaig de Santino. Resultat final, derrota contundent 12-45.

Conclusions: La jornada anterior vam poder resoldre el partit malgrat les mateixes deficiències d’aquest partit, contra un equip físicament superior això no serveix. Còpia i “pega” de la jornada anterior… Si es baixa la intensitat i concentració, la disciplina també cau… amb totes les conseqüències. Si a més no traspassem el que entrenem al dia del partit és molt difícil avançar com a equip. El pròxim partit es en un mes, l’actitud i compromís als entrenaments es reflecteix als partits.

No podem acabar sense desitjar-li a la gran capitana i guerrera tots els ànims del món i una bona i ràpida recuperació.

R.C.S. Respecte, Compromís, Sacrifici.

Visca RC Sitges!

David C.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.