Sub-18, CN Poble Nou vs RC Sitges

Sisena jornada de lliga, enfrontant-nos al Poble Nou en el Camp del Poble Nou, Mar Bella. La nostra actitud envers el partit encara que no va ser la més rigorosa després d’unes breus paraules de concentració per part dels nostres entrenadors Matí i Felipe, que van substituir a l’Alberto, l’ambient es va tornar més seriós. Després dels escalfaments i estiraments els jugadors van sortir al camp: Jaume, Paretas, Matheus, David, Ian, Marius, Dacunto, Nico, LLuc, Jan, Victor, Mathias, Hugo, Diego i Pepe junt amb els suplents: Ibai, Lucas, Felipe, Marcos, Pol, Xan, Pau.
A la primera part es va veure reflectida la nostra superioritat numèrica, i encara que el joc va ser una mica caòtic, vam poder posar en pràctica el que portàvem fent en els últims entrenaments. La primera part va acabar amb el resultat de 34-0, un resultat bastant bo però encara quedaven uns altres 35 minuts.
En la segona part després de canviar els 8 jugadors de reserva va tenir lloc el xiulet que indicava el començament, el joc es va mantenir igual que a la primera part amb una mica de caos per part de la línia i la davantera, encara i això vam poder mantenir l’avantatja i sumar-hi més punts. En la segona part es va haver de defensar més, ja que semblava que el Poble Nou havia sortit amb moltes ganes de aconseguir alguna anotació.
Finalment, el partit va acabar amb la puntuació de 67-5. Encara que vam guanyar, ens va servir per donar-nos compte que encara hi ha coses per millorar i de les quals, per la pròxima jornada, esperem tenir resoltes.

Xan López

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.