A mejorar: Scrums, Lains, Malls y Rucks por parte de los delanteros. Los Tres Cuartos deben mejorar su posición en Defensa y ahora que podemos debemos abrir mas la pelota para que todos los jugadores puedan jugar.

Segon partit del Cadet a la fase previa del campionat de Catalunya Cadet i segona derrota, que tot i la millora en el joc sitgetà, fa prou dificil la classificació per el Campionat de Catalunya de 1ª categoria, doncs el Sant Cugat era un rival directe en aquesta 1ª fase, on els equips cadets catalans es classifiquen per primera o segona categoria en fuincio de la seva classificació.
Com a positiu cal destacar la millora en tots els aspectes del joc, tan la davantera que a més de treballar prou junta veiem com els terceres ajuden a la linea de tres quarts, sobretot en defensa. També la linea millora amb un joc de conjunt més consoslidat on la tasca d’equip va guanyant terreny al joc individualista.
El proper partit del Cadet serà aquest dijous a les 19:30 hs a Sant Boi de Llobregat, en un altre duel on esperem que continui la millora i per que no es pugui lluitar per la victoria.
D’altre banda recordar que el senior descansava aquest pasat cap de setmana i que el proper partit serà el dissabte 11 de novembre a les 16:00 hs a Sitges davant l’Universitat de Barcelona. També afegir que els dos equips infantils A i B comencen el dissabte 11 de novembre la competicio (Infantil “A” jugarà amb el Gòtics i Infantil “B” amb el FC Barcelona, ambdos partits a Barcelona ciutat).