RC Sitges 8 vs 29 Sant Cugat

A mejorar: Scrums, Lains, Malls y Rucks por parte de los delanteros. Los Tres Cuartos deben mejorar su posicin en Defensa y ahora que podemos debemos abrir mas la pelota para que todos los jugadores puedan jugar.

Segon partit del Cadet a la fase previa del campionat de Catalunya Cadet i segona derrota, que tot i la millora en el joc sitget, fa prou dificil la classificaci per el Campionat de Catalunya de 1 categoria, doncs el Sant Cugat era un rival directe en aquesta 1 fase, on els equips cadets catalans es classifiquen per primera o segona categoria en fuincio de la seva classificaci.
Com a positiu cal destacar la millora en tots els aspectes del joc, tan la davantera que a ms de treballar prou junta veiem com els terceres ajuden a la linea de tres quarts, sobretot en defensa. Tamb la linea millora amb un joc de conjunt ms consoslidat on la tasca d’equip va guanyant terreny al joc individualista.
El proper partit del Cadet ser aquest dijous a les 19:30 hs a Sant Boi deLlobregat, en un altre duel on esperem que continui la millora i per que no es pugui lluitar per la victoria.
D’altre banda recordar que el senior descansava aquest pasat cap de setmana i que el proper partit ser el dissabte 11 de novembre a les 16:00 hs a Sitges davant l’Universitat de Barcelona. Tamb afegir que els dos equips infantils A i B comencen el dissabte 11 de novembre la competicio (Infantil «A» jugar amb el Gtics i Infantil «B» amb el FC Barcelona, ambdos partits a Barcelona ciutat).

7 comentarios sobre «RC Sitges 8 vs 29 Sant Cugat»

  1. vamos nomas isicmos puntos, pero aver si podemos poner mas gans asta yo k juge para el orto, pero si todos mas ganas y a matar los pijos de mierda la proima ves, y no dejar marcas de mierda como isimos de fallar takles etcetc..

  2. Personalmente creo que el rugby club sitges nos debera llevar de…fiesta porcada pardido que ganemos. Quin esta de acuerdo??

  3. Maradona (Xavi LLorens) Ysi mejoramos los tacles?? que parece que busques rovellons, que Ya sabemos que te encantan

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.