Rugby Club Sitges

RC Sitges 26 vs 9 FC Barcelona

L’equip senior del Rugby Club Sitges continuar la propera Temporda a Primera Catalana (Maxima categoria del rugby catal), en imposar-se per 26 a 9 al FC Barcelona i per tant superant a aquest equip en la classificaci, evitant el penultim lloc de la taula que pot donar lloc al descens.

En aquesta darrera jornada del campionat de lliga, l’enfrontament entre Sitges i Bara era vital per ambdos doncs qui perdia el partit ocuparia el penultim lloc que dona lloc a perdre la categoria de Primera Catalana, aixi el partit es presentava mes que interessant i la tensi als vestidors es notava en els minuts anteriors a l’inici del match A ms degut a un accident laboral el divendres el Sitges no disposaria de Marcelo un dels millors jugadors del bloc sitget, per el que hi havia tamb una mica de nervis entre jugadors i afeccionats que per cert acudiren a Sta Barbara a recolzar l’equip en aquest crucial encontre.

Aquest cop el Sitges no esperaria a veure com anava el partit, sino que amb uns primers 20 minuts fulgurants, pressionar al Bara, que del tot sorpres no estava gens ficat al partit, a ms era com si els nostres nois coneixedors de certes baixes com l’esmentada de Marcelo sabessin que tot l’equip era tenia que guanyar el partit. Aixi aprofitar al maxim aquest inici de partit per anotar 3 marques que posaven un 19 a 0 en el marcador.

Sols aleshores va apareixer el Bara que fou com si despertes d’un somni i s’adones que si volia continua a primera catalana havia de fer alguna cosa mes que esperar les errades sitgetanes, doncs aquestes no hi eren. Per aleshores tot i que els barcelonins disposaren de ms pilota, de fet fins el final del partit i en gran part per variesdecissionsarbitrals que potser castigaren en exces el joc dels del Garraf, tot i aix el Bara havia incorregut en un error que creiem els resultaria fatal i es que havia perms que els sitgetans sapigueren que eren millors i defensaren l’avantatge amb orgull, i s’ha de dir aix, doncs la presi i sobretot els placatges (no hi haver ni un sol placatge errat per part dels Sitges), sols permeteren al FC Barcelona d’anotar en 3 cops de castig, esa dir cap marca. Per contra en el segon periode amb una de les poques pilotes que disposar el Sitges anotar un altre assaig que donar lloc al resultat final de 26-19.

Cal felicitar a l’equip senior doncs no ha estat una temporada fcil per el RC Sitges, que recordem es un club totalment amateur i que al principi de temporada sofriren les baixesde varis jugadors que foren fixats per a l’equip profesional del FC Barcelona que juga a Divisi d’Honor Espanyola. A ms de la marxa de 2 jugadors argentins que tornaren al seu pais. Es a dir que amb un equip amb moltes baixes i poques incorporacions s’ha a conseguit mantenir una categoria, on a ms hi havien 3 equips que la temporada pasada militaven a Nacional Espanyola (Categoria superior a primera catalana). Es podria pensar que el Sitges podia haver estat ms amunt en la classificaci, pero considerant les contrarietats abans indicades que gairebe han forat ha crear un nou bloc per aquesta temporada i si pensem quelo b del sistema de lliga a doble volta, es que tothom acaba on es mereix i per tant el Rugby Club Sitges la temporada que ve tornar ha estar a la maxima categoria del nostre Rugby.

Clasificacin Final:

1.- GEIG con 20 puntos

2.- C.E.U. con 20 puntos

3.- Gotics RCcon 20 puntos

4.- Buc con 16 puntos

5.- RC Sitges con 11 puntos

6.- Poble Nou con 11 puntos

7.- FC Barcelona “C”con 1 1puntos

8.- Quimic E.R.A.

2 comentarios sobre «RC Sitges 26 vs 9 FC Barcelona»

  1. El club, como sabeis, ha organizado una mini-gira en Cerdea para aquellos jugadores del equipo Senior y Veteranos que lo deseen. Esta gira debe considerarse un premio en s misma porque nos va a permitir disfrutar juntos de un fin de semana de rugby en uno de los mejores clubes de Italia. Nuestra intencin es lograr un grupo humano ms unido, si cabe, y que nos conozcamos mejor.
    As, desde la Junta estamos haciendo un esfuerzo por dar a esta gira la importancia que tiene. Hemos decidido premiar a tres jugadores del equipo senior pagando el viaje a Cerdea. Los premiados son: Lloren Reixach, Eduardo Bergenda y Marcelo Lopez.
    As mismo, hemos decidido premiar a dos veteranos Didac y Jaume con el viaje por todo el trabajo que han realizado en esta temporada y en las pasadas.
    Animo, y felicidades a todos por la temporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: