RC Sitges 18 – BUC 29 Copa Catalana Or Sènior Masculí

La notícia de la setmana és que l’equip Sènior Masculí del Rugby Club Sitges jugarà la promoció d’ascens a Divisió Honor B espanyola el cap de setmana del 12/13 de juny en una eliminatòria a un sol partit que encara no es sap si es jugarà a Sitges o bé els del Garraf hauran de viatjar fins a València o Albacete, ja que els sitgetans hauran de jugar amb el guanyador de la prèvia que el CR San Roque de València i el CR Albacete jugaran aquest cap de setmana.

Desprès del partit amb el Sant Cugat on els sitgetans havien plantat cara a un equip de categoria superior, l’oportunitat de calibrar novament el potencial sitgetà s’oferia novament en un partit de per definir del 5e al 8 e lloc a la Copa Catalana, davant un equip que aquesta temporada ha jugat a DHB (Divisió Honor B), concretament el BUC.

El partit no va tenir la intensitat del matx anterior amb els del Vallès, potser perquè els sitgetans ja havien donat tot en aquesta copa davant el Sant Cugat o bé perquè ja tenen el cap a la promoció d’ascens, però el partit no va tenir la mateixa xispa.

Així ambdós equips ens dedicaren una bona tarda de rugbi on dos equips ben estructurats aprofitaren les seves opcions per anotar els punts que finalment donaren als barcelonins com a merescuts guanyadors gràcies al seu major físic i cometre menys errades en defensa establint un marcador final de 18 a 29.

Davant la participació en la fase d’ascens a DHB el RC Sitges ha declinat jugar el partit pel 7e/8e lloc amb el CN Poble Nou i centrar-se plenament en el repte que suposa torna a la categoria de plata del Rugby Espanyol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.