Quimic ER 17 – RC Sitges 26 Juvenil

Primer partit de la 2ª Fase del Campionat, on l’equip Juvenil del RC Sitges participa a la 2ª Categoría, aconseguint una brillant victoria, mes per la forma en que es produi que per el resultat. 

  

Els nois sortiren a jugar, indecisos, sense controlar la pilota i amb errades en les decisions on no obrien prou el joc facilitant la defensa contrari. Alhora els barcelonins aprofitaven les seves pilotes amb xuts, darrera la primera linea defensiva que els permetia guanyar molts metres. Aixi amb aquesta dinamica s’arribava al descans amb un 17-0 desfavorable als interessos de l’equip juvenil del Garraf. 

  

Com indica el marcador a la segona part el Sitges es mostrar més inteligent en el joc, doncs, al disposar l’apertura Alvaro de mes pilotes, s’obri molt mes el joc i aixi les posibilitats de marca es multiplicaren, a l’hora el Quimics baixar fisicament el seu rendiment, mentre que el Sitges, aconseguint marca rera marca, anava augmentant el ritme fins remuntar el resultat i aconseguir una victoria que esperem sigui prou important per lluitar per esser el Campió.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.