Presentació de la nova Junta Directiva del Rugby Club Sitges

Estimats socis, sòcies i amics del Rugbi Club Sitges,

Em comunico amb vosaltres per presentar a la nova Junta Directiva del Rugby Club Sitges (RCS) que liderarà el Club i que tinc el gran privilegi de presidir.

En aquesta nova etapa del Club, m’acompanyen un grup de persones en què confio, gent de rugbi que treballa amb responsabilitat, honestedat i transparència i sobretot, amb amor cap al nostre Club, i a aquest esport que destaca pels valors que representa.

Ja hem posat fil a l ́agulla, per fer front als reptes de l’inici de la propera temporada, que tenim aquí mateix, i afrontem amb il·lusió i humilitat el desafiament.

El nostre canal de comunicació serà la pàgina web www.rugbysitges.com, les nostres pàgines de Facebook, Instagram i Twitter, també enviarem un correu electrònic per a les notícies més rellevants.

Volem compartir el nostre agraïment a la gran feina que ha realitzat l’anterior Junta Directiva, que com a llegat ens deixa unes noves instal·lacions d’acord amb les necessitats del Club, i assumim, agraïts, el deure de donar continuïtat i fer créixer un Club amb més de 34 anys d’història i que és referent per al poble de Sitges i el rugbi català i espanyol.

Desitgem iniciar una etapa integradora i oberta a tots els socis i amics del Club, per això valorarem qualsevol aportació, comentari o suggeriment que ens ajudi a anar en la millor direcció i confiem donar resposta a les necessitats del Rugby Club Sitges i estar a l’alçada de la seva història.

En les properes setmanes esperem comunicar-nos amb vosaltres per oferir-vos més informació del vostre interès.

Les persones que conformen la Junta Directiva són:

President:

  • Alejandro Villareal

Secretari:

  • Jorge de Sojo Mittrach

Tresorer:

  • Juan Ezequiel La Pietra

Vocals:

  • Santiago Serrano Ledo
  • Pablo Furchi Ortega
  • Pablo Auge González
  • Pere David Planasdemunt Serna
  • Luciano Galo Puy
  • Juan Carlos Anguita Garrido

Una cordial salutació,

Alejandro Villareal – “Bicho”

President del Rugby Club Sitges

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.