Presentació de la nova Junta Directiva del Rugby Club Sitges

Estimats socis, sòcies i amics del Rugbi Club Sitges,

Em comunico amb vosaltres per presentar a la nova Junta Directiva del Rugby Club Sitges (RCS) que liderarà el Club i que tinc el gran privilegi de presidir.

En aquesta nova etapa del Club, m’acompanyen un grup de persones en què confio, gent de rugbi que treballa amb responsabilitat, honestedat i transparència i sobretot, amb amor cap al nostre Club, i a aquest esport que destaca pels valors que representa.

Ja hem posat fil a l ́agulla, per fer front als reptes de l’inici de la propera temporada, que tenim aquí mateix, i afrontem amb il·lusió i humilitat el desafiament.

El nostre canal de comunicació serà la pàgina web www.rugbysitges.com, les nostres pàgines de Facebook, Instagram i Twitter, també enviarem un correu electrònic per a les notícies més rellevants.

Volem compartir el nostre agraïment a la gran feina que ha realitzat l’anterior Junta Directiva, que com a llegat ens deixa unes noves instal·lacions d’acord amb les necessitats del Club, i assumim, agraïts, el deure de donar continuïtat i fer créixer un Club amb més de 34 anys d’història i que és referent per al poble de Sitges i el rugbi català i espanyol.

Desitgem iniciar una etapa integradora i oberta a tots els socis i amics del Club, per això valorarem qualsevol aportació, comentari o suggeriment que ens ajudi a anar en la millor direcció i confiem donar resposta a les necessitats del Rugby Club Sitges i estar a l’alçada de la seva història.

En les properes setmanes esperem comunicar-nos amb vosaltres per oferir-vos més informació del vostre interès.

Les persones que conformen la Junta Directiva són:

President:

  • Alejandro Villareal

Secretari:

  • Jorge de Sojo Mittrach

Tresorer:

  • Juan Ezequiel La Pietra

Vocals:

  • Santiago Serrano Ledo
  • Pablo Furchi Ortega
  • Pablo Auge González
  • Pere David Planasdemunt Serna
  • Luciano Galo Puy
  • Juan Carlos Anguita Garrido

Una cordial salutació,

Alejandro Villareal – “Bicho”

President del Rugby Club Sitges

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.