Objetivos Equipos Inferiores 2009

El Rugby Club Sitges t dos grans objectius en leducaci dels seus jugadors, un es el dintroduir als nois i noies en la prctica daquest esport com una opci esportiva un cop siguin adults, El segon i el ms important es el de formar persones, no sols fsica i esportivament, sin transmetre valors que sempre han identificat a lesport del Rugby, companyerisme, respecte i sacrifici per aconseguir els objectius.
El Rugby Club Sitges no es conforma en tenir sols grans jugadors, doncs haurem fracassat en la nostre tasca educativa, lobjectiu es la de tenir grans persones on valorin i respectin al company, senzillament per el fet de que porta els mateixos colors a la samarreta. On comprenguin que el contrari no son ms que altres nois que els hi agrada el mateix esport i que un cop es produeix el xiulet final de partit lnic que sha de fer es felicitar-los per haver compartit el seu Rugby. On comprenguin que el respecte a lrbitre no ve per el fet de que ens pugui xiular millor o pitjor, sin perqu els arbitres formen part del Rugby i ens ajuden a poder-lo practicar. On adquireixin un esperit de sacrifici per lequip on mai shan daturar ni baixar al cap, desprs dun placatge en ve un altre i quan hem passat al pilota hem de crrer per recolzar al company a qui se lhem donada.
Al final de cada temporada hi haur qui passar millor i qui placar pitjor, per el veritablement important es que haurem iniciat una tasca per tenir persones amb valors. Hi haur qui a ms ser jugador de Rugby en actiu, hi haur qui no podr jugar sigui per el motiu que sigui, per tots sempre seran jugadors de Rugby i no perqu hi juguin sin per tot el que varen aprendre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.