Nou Camp de Rugby

Al Ple Municipal celebrat el passat dilluns 16 de febrer a l’Ajuntament de Sitges, es va aprovà el pressupost per el 2009. Entre les diferents partides aprovades hi ha 50.000 euros per l’execució de la redacció del projecte d’un Camp de Rugby.

Aquest suposa el punt d’inici que ha de culminar en la realitat del nostre somiat Camp. Es sols la redacció del pla d’execució, pero es el pas previ e imprescindible per a la realització del camp.

Aquesta gran noticia ens alegra enormement, doncs per primer cop en 21 anys d’historia del nostre club l’Ajuntament aprova una partida al pressupost municipal per un camp de Rugby, mai abans s’havia aprovat. Aixo es gracies a tots vosaltres als que esteu al club i als que no hi sou pero el porteu dins del cor i esteu en el record de tots.

Ara s’inicia un proces potser més dificil, que es com serà aquest camp, per aixo us necesitem a tots recolzant al Club. Ja feia temps que hauria d’haver-se aprovat aquesta partida i no ha estat reagalada, ens l’hem guanyat tots i cadascun de nosaltres amb dedicació i sacrifici, per aixó us diem

GRACIES.

3 comentarios sobre «Nou Camp de Rugby»

  1. Gran noticia!!!
    A este club no lo para nadie.
    Feliciades a todos y cada uno de los que han/hemos hecho posible llegar a este punto.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.