Nota de premsa: El CR La Vila dona la «Benvinguda» al RC Sitges a Div. Honor «B»

LaVila 342

CR La Vila 82 – RC Sitges 0

Divisió d’Honor «B» Espanyola

Res a dir als nostres jugadors, doncs si els partits es guanyessin en il·lusió i sacrifici el RC Sitges seria un clar aspirant a Campió, però a Divisió d’Honor «B» espanyola fan falta mes cosses per guanyar un partit a un candidat real justament al títol de campió,. des de un pack de davanters molt mes pesat o simplement l’experiència que si disposen els nois alacantins. Aquesta realitat era la que s’imposava el passat diumenge a la Vilajoiosa (Alacant) on l’equip local fins fa dues temporades a Divisió d’Honor, superava clarament a  un Sitges que justament vol millorar per a acostar-se pas a pas als millors, i l’únic camí per fer-ho es jugant amb ells, tot i rebre a vegades severs correctius en el marcador.

Justament sols cal fixar-se en aquest 82-0 per entendre que el RC Sitges no va esser rival per el CR La Vila, des de els 8 minuts que anotaven la primera marca fins al final la superioritat dels locals va esser manifesta en tots els aspectes del joc. Val a dir que el partit amb La Vila tampoc es la lliga del Sitges, doncs el nostre sènior es troba per primera vegada jugant una competició en aquest nivell d’exigència i com dèiem, aquest partit s’ha d’agafar com un aprenentatge, no ja per a futures temporades, sinó inclòs per els immediats partits de l’actual campionat, sobretot a l’espera dels rivals que ocupen la part baixa de la classificació, doncs aquesta si es la «lliga» del Sitges.

Tot i lo indicat anteriorment i sobretot la gran diferència en el marcador no s’ha de caure en conformismes, excusats per el fet de l’inexperiència a la categoria o el fet d’haver jugat davant l’actual líder, sinó que l’autocrítica davant aquest marcador ha d’ésser el pilar per millorar en els immediats partits.

 

Posats a demanar, esperem no trigar gaire a veure aquesta millora, ja que aquest dissabte 4 d’octubre a les 16:00hs al camp de Santa Bàrbara (Sitges) rebrà la visita d’un crescut RC L’Hospitalet que ha guanyat els dos darrers partits a CN Poble Nou (BCN) i les Abelles (València) i sols va perdre 29-12 a La Vila a la primera jornada del campionat. Tot i aquests bons resultats dels del Baix Llobregat, no hem de descartar lluitar per la victòria, davant hi haurà un equip més experimentat però la qualitat dels nostres tres quarts i el joc dinàmic dels davanters sitgetans pot suposar la sorpresa de la jornada.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.