Les hosts d’Aníbal | Trobada a Girona 26 de novembre

Vam anar a Girona i va ser un encontre divertit amb molt rugbi Old School. Els nostres guerrers van conèixer el fang una mica desconegut per a molts d’ells, molts només havien vist el fang en episodis de pepa pig.


Jugadors del RC Sitges S10 a Girona

Després d’una hora i mitja d’autocar baixem a Girona amb una mica de fred, tots menys Liam que sembla que no coneix aquesta sensació. Els nostres valents es van enfrontar a una cosa desconeguda per a molts, jugar amb fang és diferent, rar al principi, ens va costar, algunes marques en contra a S8 i S10, després divertit i addictiu, no paraven de rebolcar-se.

S8 – Assajos per a combatre el fred

Juguem, ens divertim i embrutem! Juguem tots i vam marcar molts assajos. Menció per a Roc i Rodrigo que van córrer molt i van fer un munt de marques. També un agraïment especial a Pascal que ens va ensenyar una nova cançó en francès.

Aníbal i els seus jugadors de S8

S10 – Del respecte al fang a no voler sortir d’ell

Llàstima no tenim la foto abans i després. Al principi estaven que no volien embrutar-se. Però s’han animat i ho han donat tot. S’ho han passat molt bé jugant al rugbi i embrutant-se. Però, per això està una bona dutxa calenta.

Jugant contra equips físicament superiors han pogut guanyar jugant molt bé i placant com a titans, els altres equips no es podien creure la força dels nostres petits. Menció especial per a Jose, delegat de categoria que fins i tot amb la seva filla malalta ens va acompanyar i va fer la crònica de la categoria. Gran Jose!!!!!

S12 – Rugbi i terrisseria

Amb un equip amb algunes baixes van jugar i es van divertir molt. Molt rugbi diversió fins i tot alguna manualitat amb fang entre partit i partit, en un matí espectacular. Menció especial per a Joan i Fede, entrenadors que ens van acompanyar aquesta setmana.

Moltes gràcies a l’organització de Girona que ens va acollir amb un tercer temps digne d’aquests gladiadors de l’esport que ens agrada tant. Després d’un matí d’esport us toca patir a la rentadora.

Menció especial a l’empresa de transport que ens ha portat fins a Girona.

Gràcies i fins a la propera!

 


Fuimos a Girona y fue una trobada divertida con mucho rugby old School, nuestros guerreros conocieron el barro algo desconocidos para muchos de ellos, muchos solo habían visto el barro en episodios de pepa pig.

Jugadors del RC Sitges S10

Tras una hora y media de autocar bajamos en Girona con un poco de frío, todos menos Liam, que parece que no conoce esa sensación. Nuestros valientes se enfrentaron a algo desconocido para mucho, jugar con barro es diferente raro al principio, nos costó algunas marcas en contra en S8 y S 10, luego divertido y adictivo, no paraban de revolcarse.

S8 – Ensayos para combatir el frío

Jugamos nos divertimos y ensuciamos, jugamos todos y marcaron muchos ensayos. Mención para Roc y Rodrigo que corrieron mucho e hicieron un montón de marcas. También un agradecimiento especial a Pascal que nos enseñó una nueva canción en francés.

S10 – Del respeto al barro a querer salir de él

Lastima no tenemos la foto de antes y despues.  Al principio estaban que no querían ensuciarse. Pero se han animado y lo han dado todo. Se lo han pasado muy bien jugando al rugby y ensuciandose. Para eso esta la ducha caliente.

Jugando contra equipos físicamente superiores han podido ganar jugando muy bien y placando como titanes, los otros equipos no se podían creer la fuerza de nuestros pequeños. Mención especial para Jose, delegado de categoría, que incluso con su hija enferma nos acompañó e hizo la crónica de la categoría. Grande Jose!!!!!

S12 – Rugby y alfarería

Con un equipo con algunas bajas jugaron y se divirtieron mucho. Mucho rugby diversión incluso alguna manualidad con barro entre partido y partido, en una mañana espectacular. Mención especial para Joan y Fede entrenadores que nos acompañaron esta semana.

Muchas gracias a la organización de Girona que nos agasajó con un tercer tiempo digno de estos gladiadores del deporte que tanto nos gusta. Luego de una mañana de deporte le toca sufrir a la lavadora.

Mención especial a la empresa de transporte que nos ha llevado hasta Girona.

Gracias y hasta la próxima!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.