Laurent Freijus nou director esportiu del RC Sitges

300

Benvolguts amics,

Lamentem comunicar-vos que Federico Garona, a causa de motius professionals, no podrà continuar com a Director Esportiu del nostre Club.

Fede inicia aquests dies una nova etapa en la seva carrera professional, per a la qual li desitgem el major dels èxits, però el temps que haurà de dedicar a aquesta nova aventura no li permetrà poder desenvolupar el seu rol de Director Esportiu tal com ha realitzat fins al moment.

El Club, davant aquesta situació i per consens de totes les parts implicades, té el plaer d’anunciar que el nou Director Esportiu a partir d’avui serà Laurent Freijus, la seva trajectòria al Club com a jugador, entrenador i director de l’escola fa que reuneixi els requisits i l’experiència necessària per al desenvolupament del càrrec de Director Esportiu del nostre Club.

No cal dir que Fede seguirà amb nosaltres com a membre de la Comissió Esportiva i donant suport al nou Director Esportiu en tot el necessari perquè pugui desenvolupar la seva tasca de la manera més eficient i per poder seguir amb el Projecte esportiu que el Club està desenvolupant.

Agraïm des d’aquí a Fede la tasca realitzada aquestes últimes temporades, i la voluntat de seguir col · laborant amb nosaltres i com no, agrair a Laurent que hagi acceptat la responsabilitat de la Direcció Esportiva del Club.

Amb la col · laboració de tots, SEGUIREM AVANÇANT.

 

Josep Cabré
President
Rugby Club Sitges

3 comentarios sobre «Laurent Freijus nou director esportiu del RC Sitges»

  1. Vull agrair a Fede Garona aquests anys de dedicació al Club i desitjar-li dues coses; sort a la seva nova feina i que aquest canvi en la seva implicació amb el Club sols sigui un «punt i seguit», i segueixis amb nosaltres tants anys com vulguis.
    Al Laurent desitjar-li molta sort, l’ajuda i sobretot comprensió de tothom.

  2. Fede ha sido un estandarte de esfuerzo y compromiso para este Club solo nos queda aprender de el.

    Gracias personalmente por todo el trabajo impecable realizado, y le deseo lo mejor.

    Suerte Laurent en tu nuevo cargo.

    Sebas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.