Durant el sopar de gala del XXX Aniversari del club, es va fer lliurament del Premi Alberto Hernández, i el guanyador d’aquesta primera edició ha estat Loren Reixach.

El premi té com a objectiu reconèixer a aquelles persones on la seva trajectòria esportiva hagi significat un exemple d’esportivitat, companyonia, esforç o compromís; també vol premiar aquells fets que per la seva singularitat o magnitud mereixin un reconeixement.

En aquesta primera edició, la Junta Directiva va proposar una terna de candidats i el Comitè de Valors va triar entre ells al guanyador. Els tres candidats nominats van ser:

  • Loren Reixac, per la seva trajectòria esportiva i humana al club. Jugador de l’equip sènior, president respectat i estimat per tota l’entitat, que ara porta el nom i la samarreta del club en tots els esdeveniments que hi participa.
  • Humbert Aldomà, per la seva trajectòria esportiva i formativa al club. Jugador de l’equip sènior i entrenador d’innombrables cadellades de jugadors. Gran part dels jugadors menors de 25 anys que hi ha al sènior han passat per les seves mans en un moment o altre de la seva vida esportiva.
  • Raquel García, per haver estat seleccionada amb l’absoluta espanyola de seven en el campionat mundial de Japó 2017.

A tots ells moltes felicitats.