Historia, CINQUENA TEMPORADA (1992/1993)

5

Igual que l’anterior, aquesta fou una temporada molt dolenta. La Lliga amb el mateix sistema de competició (amb un primera fase contra equips realment molt superiors i força potents), però amb l’agreujant del canvi de reglamentació de la Ïnternational Board pel qual l’assaig passava de valer quatre punts a cinc. D’aquesta manera els resultats entre equips de potencials molt diferents eren extremadament inflats.

Així, a la primera fase l’equip va guanyar un partit i en va perdre vuit, amb alguns resultats escandalosos. A la segona fase, ja en la tercera divisió, es van guanyar dos partits, perdent-se cinc per un sisè lloc final de vuit equips.

L’equip sènior també va participar  en la competició de Copa, caient al primer partit i en el Trofeu Federació, en el que va guanyar un partit i en va perdre quatre.

Per la seva banda , l’equip juvenil havia esdevingut ja júnior degut a l’edat dels seus components. L’equip júnior es va inscriure a la competició de Lliga on es va trobar amb rivals excessivament forts i experimentats (júniors de segon any, mentre que els sitgetans eren de primer any, amb alguns juvenils encara). Després d’uns resultats molt inflats en contra i degut a la manca d’efectius, l’equip júnior es va retirar de la competició, passant els seus jugadors a formar part de la plantilla del primer equip.

Com ja havia passat l’any anterior, el fet més positiu de la temporada va arribar al final, quan el 5 de juny de 1993 es va celebrar la II Trobada de Rugbi a Sitges, aquest cop al camp municipal d’Aiguadolç. En aquesta ocasió va haver-hi un partit de veterans entre els Veterans de Sitges i l’Associació de Veterans de Barcelona, mentre que el Torneig sènior es va disputar en la modalitat d’un triangular amb l’At. Crancs de Vic, el Reus Deportiu i l’equip organitzador, el R.C. Sitges. Els reusencs es van proclamar campions després de derrotar als sitgetans a la final. Com l’any anterior, la festa, que va durar tot el dia entre els partits, el dinar de germanor i tercer temps, va ser tot un èxit.

NOTA: Afegit en l’Actualització del dossier al juny de 1994.

Un altre cop, els encara juvenils David Capdevila i Ivan Farré van ser preseleccionats per la selecció catalana

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.