FC Barcelona «C» 11 – Rc Sitges 11

(Campionat Catalunya 1 Categoria)

A vegades sempre es recorrer al tema de les baixes per justificar els resultats, pero sincerament amb pitjor moment no li podia agafar aquest partit al Sitges, doncs el passat dissabte dia 16 sols disposava de 16 jugadors a l’acta del partit, entre ells jugadors que sortien de lesions o malaltia, es a dir estavem en quadre per varies causes dom viatges, feina o lesi.

L’inici del partit en canvi fou fulgurant, en la primera mitja hora el Sitges tot i no comptar amb els seus millor homes, fou un equip compacte i disciplinat que donar un bany al Bara i aconseguint en aquest periode els seus 11 punts mitjanant una marca i dos cops de castig. Tot l’avantatge el partit no estava guanyat, aixi el Bara en els darrers 10 minuts d’aquest primer periode aconseguir la posesi de la pilota i s’apropar en un parell d’ocasions a la zona de marca sitgetana pero l’orgull posat per els nostres nois i la bona feina dels davanters, recuperant pilotes, no permeteren al Bara d’anotar i per tant (0-11) al descans.

Al segon periode el Bara encara apretar ms i ammida que avanaven els minuts la pressi als sitgetans augmentava i ms els desgast fisic dels nostres nois era evident, en canvi el Bara reforava l’equip amb jugadors del seu primer equip que juga a Divisi d’honor espanyola. Era sols questi de temps que els barcelonins donessin la volta al marcador. Aixi empataren, faltaven 10 minuts i tot veiem venir la derrota, quan el Sitges treie forces d’on no hi havien lluitaren cada pilota, trenacaren el joc del Bara amb patiment, aconseguint un punt que tot i al principi ens semblava a derrota degut que tothom del Rugby Club Sitges sabia que sense baixes s’hauria guanyat clarament, per al final aquest punt tenia sabor de victoria.

El proper partit sel senior sitgeta ser el 13 de gener amb el Quimic ER, on els sitgetans haurien de deixar clar que la seva lluita en aquesta segona volta, ha d’esser per guanyar llocs a la classificaci.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.