Escola d`estiu del Rugby Club Sitges

Arriba l’ estiu i els infants disposen de molt temps lliure, així doncs, aquest any oferim, al costat de l’equip de monitors de Zona de Joc, un Campus de Rugby i futbol gaèlic . Amb aquest campus, volem apropar la pràctica del rugby i de el futbol gaèlic ( seven Touch) a tots els infants i joves d’entre 3 i 12 anys ja siguin nois o noies tots ells tenen capacitats i habilitats per poder practicar aquest esport. Ja siguis jugador/a o vulguis conèixer un esport nou, t’esperem!

Treballarem el desenvolupament motriu, mitjançant entrenaments específics, jocs i activitats diverses. Es tracta d’aconseguir que els infants gaudeixin o coneguin l’esport i companys sense oblidar la millora tècnica esportiva.

Cada dia, els alumnes realitzaran sessions tècniques, treball tàctic, condicionament físic, activitats lúdiques, jocs d’aigua i situacions de joc.

Comptarem amb la presència de jugador i amics del club del primer equip, especialistes en una habilitat o posició específica per poder profunditzar en la formació d’aquesta tècnica. També ens explicaran les seves vivències i la seva manera de viure el rugby.

Activitats generals

Iniciació al rugby / futbol gaèlic ( amb o sense pilota): jocs tradicionals que ens permeten ensenyar a tots els infants la pràctica dels diferents esports dels quals en iniciarem durant les següents setmanes

Tecnificació de rugby/futbol gaèlic ( amb o sense pilota): activitats molt més específiques per millorar les habilitats motrius de tots els participants (passades, recepció, xut etc..) .

3er Temps: Cada divendres després del partit tots els jugadors/es gaudirem de la festa, amb música, jocs, gimcanes, pica pica , etc . Així entre tots el jugadors fomentarem el companyerisme.

Campionat: tots el divendres celebrarem un campionat tant de rugby com de futbol gaèlic. Al final del campionat farem una petita entrega de diplomes als participants del Campus

Jocs d’aigua: Els infants gaudiran d’activitats de jocs d’aigua , sempre amb el seu grup d’infants i per torns, els monitors/es garantiran el distanciament físic i la higiene.

Funcionament del casal

 • ESPAIS: Es recomana afavorir les activitats a l’aire lliure. Quan es realitzin activitats en espais interiors, se n’ha de dur a terme la ventilació abans i després de les activitats i la desinfecció del material i superfícies utilitzades. Per aquet motiu la gran majoria de les activitats es faran al aire lliure per poder garantir al màxim la seguretat dels infants sempre que es facin activitats en les aules o en llocs tancats es netejaran i es desinfectaran després de cada us , i com a màxim poden estar un grup d’infants de 10 com a màxim. Cada grup tindria assignada un espai i una aula durant tota la setmana i estarien repartides per el pati per poder garantir un màxim de distanciació. Proporcionant espais d’ ombra per poder combatre la calor i poder estar el màxim de temps al pati.

 

 • ACTIVITATS: Les activitats es duran a terme en grups de convivència 10 infants i un monitor per tal de facilitar el distanciament físic i les mesures en cas d’infant simptomàtic. Dividirem el casal en dos grups, infantil i primària, cada grup tindrà destinat una coordinador, ell s’encarregarà de la relació (infant-monitor-família) i així podem facilitar les entrades i sortides i el distanciament físic. Cada grup tindrà assignat un o dos monitors/es en funció de l’edat dels participants i el tipus d’activitat. Es procurarà que cada monitor/a es relacioni sempre amb el mateix grup d’infants amb excepció d’aquelles activitats que puguin requerir algun monitor especialitzat.

 

 • RENTAT DE MANS SISTEMÀTIC: S’entrenarà als infants i adolescents en la tècnica del rentats de mans efectiu (OMS,2020) Les mans es rentaran a la l’arribada i a la sortida dels infants, abans i després dels àpats, abans i després d’anar al WC, abans i després de les diferents activitats i després d’esternudar.

Es garanteix l’existència de diversos punts de rentat de mans, amb disponibilitat de sabó amb dosificador, tovalloles d’un sol ús i/o assecador i solució           hidroalcohòlica.

 • ÚS DE MASCARETES: En la realització d’activitats no és necessari l’ús de mascaretes si es mantenen les distàncies de seguretat. S’utilitzaran mascaretes en el cas que no sigui possible aquest manteniment de la distància com per exemple, en el cas de necessitar fer una atenció envers el infant que trenqui aquesta distància mínima (per exemple per tal de dur a terme una cura) l’ús de la mascareta serà obligatori tant per a l’infant com per als monitor/a. Zona de joc administrarà als infants mascaretes homologades de tela per portar-les diàriament al casal , també tindrem d’un sol us per si fossin necessàries.

 

 • RATIO: 1 Coordinadora del campus i 1 monitors/es per a cada grup
  de convivència de 10 infants.

 

Les coordinadores i un monitor de primària i un monitor de infantil, tindrem el curs desanitat, així doncs seran responsable de seguretat i higiene del seu grup.

 • ENTRADES I SORTIDES: Les entrades i sortides del campus es faran de formaesglaonada per grups d’edat ,en intervals de 15-20 minuts per evitar aglomeracions.

 

 • ACOLLIDA MATINAL ( entrada principal): de 8’00h a 8’10.

ENTRADES MATÍ

 • Infantil (entada per porta A):
  P3- 9’00h P4-9’05h P5- 9’10h
  Primària de 1er a 3er ( entrada per porta B): 1er- 9’00h
  2on -9’05h 3er -9’10
 • Primària de 4rt a 6è (entrada per porta C): 4t- 9’00h
  5é -9’05
  6é -9’10h

RECOLLIDES TARDA

 • Infantil ( entada per porta A): P3- 13’00h P4-13’05h i P5- 13’10h
 • Primària de 1er a 3er( entrada per porta B):1er- 13’00h 2on -13’05h 3er 13’10
 • Primària de 4rt a 6è( entrada per porta C): 4t- 13’00h 5è -13’05h 6è 13’10

Cal portar:

 • Roba esportiva i comoda
 • Roba de recanvi (p3,p4 i p5)
 • Aigua i esmorzar
 • Mascareta del casal
 • Banyador, toballola, xancles i crema solar.

( tot marcat amb nom)

Inscripcions i Pagaments

La DATA D’INSCRIPCIÓ és del 25 de Juliol al 28 d’Agost . Un cop començat el casal es podrà apuntar als infants si queden places i sempre amb una setmana d’antelació per poder organitzar i coordinar el casal.

 • Podeu abonar el total del casal fins el dia 25 de Juliol. Sinó no es donarà com vàlida. Un cop començat s’haurà depagar la totalitat abans de cada setmana.
 • Oferim 100 places setmanals.
 • Sinó arribem a un mínim de 35 infants , no es podrà realitzar el casal i es tornaran la totalitat del pagament.
 • Els socis del Club tindran un 10% de descompte en el preu setmanal.
 • Un cop començat el Casal NO ES RETORNARAN els diners en cas de baixa voluntària. Només es retornaran per hospitalització , i es retornarien les setmanes no utilitzades.
 • Esporàdics: Aquet any per la situació actual del COVID-19 NO podrem acceptar esporàdics.
 • Totes les inscripcions han de portar la documentació demanada, sinó, no es donarà com a vàlida.

Les inscripcions es poden fer arribar via e-mail, a l’adreça: info@rugbysitges.com (amb
la documentació signada i escanejada) –

Descarrega’t i completa el full d’inscripció: Aquí

Compte bancària per a realitzar els pagaments:

ES92-0081-0063-2500-0202-1409

 

HORARI PREU SETMANAL / SOCI PREU SETMANAL / NO SOCI
Matí – 9:00h – 13:00h 81,00€ 90,00€
Acollida Matinal – 8:00h – 8:10h 10,00€ 10,00€

 

Pots consultar tota la informació i programació d’activitats aquí

Un treball fet en equip…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.