Equip Senior Rugby Club Sitges

Aquest dissabte dia 13 de gener es repren la competició despres de l’aturada Nadalenca, concretament l’equip senior del Rugby Club Sitges te un partit clau de cara a salvar la categoria, no oblidem que actualment es troba penultim a la classificació amb 5 punts, tenin just per sobre al Barça «C» amb 7 punts i BUC i Universitat de Barcelona amb 6 punts. Aquesta propera jornada juga davant del Quimic de Barcelona, que tanca la taula amb 3 punts, aixi doncs una victoria sitgetana deixaria al Quimic a 4 punts i l’average favorable als del Garraf, es dir una diferencia gairebe definitiva.

A més aquesta victoria acostaria encara més al Rugby Club Sitges al grupet de 3 equips que es troba inmediatament per sobre, com indicavem anteriorment i tot i estar molt lluny dels llocs capdavanters, una nova victoria en el partit a jugar amb el BUC, el proper 20 de gener, dintre de dues jornades, obriria noves portes e ilusions per el grup d’homes que conformen l’equip senior i que segueixen treballant tot i l’actula situació compromessa a la taula classificatoria, no cal dir que una derrota aquest dissabte amb el Quimic, donaria lloc a una segona volta més que angoixant.

Senior: Quimic ER – RC Sitges (Disssabte, 13 de gener – 16:30 hs – La Taxonera/Barcelona)

RC Sitges – Magdalen College RFC (Oxford – Anglaterra)

El passat dijous 4 de gener es jugar un partit amistos de Rugby a 7 (Seven) entre l’equip senior del Rugby Club Sitges i l’equip angles de Magdalen College RFC. Fou ben agradable disfrutar d’un bon ambient i rugby dinamic, aspecte més destacat de la modalitat Seven, en una setmana encara vacacional i on la pressio del campionat encara no està present als entrenaments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.