El Rugby Sitges a la Ultra Trail Serra Serra de Montsant

loren

Dissabte al matí  es donava la sortida a la població del Priorat, de Cornudella de Montsant la cursa de 111 km i + 4.000 més,  transcurría per tot el parc del Montsant. El dorsal 252 portava de nom: Rugby Sitges, va ser un petit reconeixement , resumit en poques paraules al meu Club, i a les persones que el formen i l’han format, i als companys de la secció de corredors, que plogui, faci sol, sigui de nit o faci fred, sempre estan compartint kilòmetres i tercer temps, i com no!?!?!!: als que em fan d’assistència a les curses i em guien i pensen per mi,  quan al cap ja no pensa bé .

La cursa va anar bé, a estones al límit del patiment físic i mental. Vaig estar 16h i 57 minuts , un temps digne. Ara toca ja descansar i disputar curses més  curtes, fins el proper final de temporada.

Aquest Diumenge la secció  de Muntanya correrà la cursa de muntanya de Sant Pere de Ribes, els corredors/es, seran: Laia, Teresa, Mercè, Anna, Marcús, Pau, Dani i Loren, com veieu cada cop som més depenent els col.lors del nostre Club.

PICA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.