Crònica torneig França Escola

L’expedició partim de Ca Robert, amb el nostre timoner preferit Jonathan que ens havia acompanyat en altres expedicions anteriors.

Algunes cares de somni ja que sortim a les 07.30, però tots els nervis i l’emoció d’un nou viatge.

Arribem al nostre lloc d’estada per a repartir les habitacions de tota l’expedició, amb el temps just per a menjar i enviar els nostres valents de S8 a jugar contra els equips locals.

La resta de la els nois i noies passaven el dia en les instal·lacions de la residència gaudint de la piscina i altres instal·lacions.

L’equip blau de S8 en el primer partit va tenir revenja contra l’equip local els qui ens van guanyar per una marca en el nostre torneig Dolfins, van acabar amb el mateix resultat que en el nostre torneig, l’equip va saber reposar-se i va comptar tots els següents partits com a victòries.

Quedant segons del seu grup.

El nostre equip verd va guanyar el seu primer partit per una marca, després amb rivals més grans vam tenir un empat i 2 derrotes, quedem tercers.

Amb aquests resultats passem a jugar les fases finals del torneig.

Teníem dos equips jugant i divertint-se molt amb equips de França, i competint a molt alt nivell.

En la primera part quan el cansament s’apoderava de nosaltres, van arribar els reforços, amics de 2do any de S6 que tenien moltes ganes de jugar van venir a renovar les energies de l’equip, moltes gràcies Oleguer Wenceslao i Mateo que van deixar la piscina per ajudar una estona als seus companys.

La fase final la van jugar amb un sol canvi entre els dos equips, van deixar tot en el camp i amb molta actitud van acabar l’equip Blau primer emportant-se el trofeu de bronze del campionat i l’equip Verd la 3 era plaça del grup de tercers.

És de destacar el suport incondicional dels nostres companys i companyes de S10 i S12 que ens encoratjaven des de la banda donant-nos l’energia necessària per a acabar tots els partits.

Molta diversió i rugbi per al primer dia.

Abans de sopar un petit partit de Tocata dels nostres entrenadors Alex, Juan Bautista i Isac, molta màgia i algunes lesions dels rivals que no podien frenar les nostres estrelles, passis reveure i amagues que van treure l’aplaudiment de les graderies.

Després del sopar caminada i a dormir que quedava molt de rugbi i diversió.

A destacar el sopar de Isac, diguem que gairebé posa les ostres de la regió en perill d’extinció. Productes típics de les diferents regions, vins de La Malvasia de Sitges i un Pernil de Moreno, que van deixar als paladars francesos encantats, i impacteu-nos amb el mestratge de Borja per a tallar el pernil perfecte tots iguals i decorats a la perfecció. Molt gran Borja moltes gràcies.

Al matí ens aixequem i desdejunarem al gimnàs del club Va unir Sigean Port La Novella.

A les 9.30 comencen els partits.

Els més petits comencen els tallers a les 10.00, és sempre un plaer veure com aquest club ens prepara tallers divertits perquè els els nostres nens i nenes aprenguin jugant i competint, molts col·laboradors bolcats en l’ensenyament i diversió de la base del club, sens dubte un exemple a seguir.

El nostre equip de S6 va jugar molt bé i es van divertir molt, van guanyar tots els partits aconseguint un nou trofeu, però molt més important van aprendre molt.

S10 té un grup difícil amb equips molt forts i grans que ens deixen en 4to posició de la fase de grups.

A la tarda comencem la competició amb l’objectiu de divertir-nos i donar el millor en un torneig amb molt de nivell, vam perdre el primer partit però després amb l’ànim dels nostres companys i companyes de S8, vam poder guanyar dos partits i empatar un.

Per a destacar el duel de càntics amb l’afició de Sant Savin.

El matí de S12 no va començar bé, un dels nostres nois es va lesionar el genoll, i li desitgem una ràpida recuperació.

L’equip va jugar molt bé amb les arengues de Isac i Alex l’equip va jugar d’igual a igual i va mantenir un alt nivell tot el torneig.

Quedem segons en la fase de grups, i en la fase final amb una victòria i un empat juguem la final de la copa de bronze contra Sant Savin 1 qui ens va guanyar.

Molt bona actitud de tot l’equip.

Després de tot el dia de torneig els entrenadors tornen a regalar màgia en el camp amb un altre partit de Tocata, s’uneix Federico i Pablo als valents del dia anterior.

Sopar i a “dormir” molts somnàmbuls a les habitacions però la diversió estava garantida.

Algunes reunions fora d’hora de nens i adults, comentaris sobre el torneig i l’actitud dels nois finalitzen una nit molt amena compartida entre pares i entrenadors. Gràcies Raquel per tots els formatges paté i embotits, i a Borja un gran tallador de pernil que va enlluernar al públic francès amb la seva destresa.

L’últim dia parc d’aigua de Marineland … sense comentaris …

sol veure les fotos demostra la diversió de la nostra expedició.

Aquest últim dia queda marcat per la celebració de l’aniversari de Gael qui va decidir passar-ho amb nosaltres venint al viatge en una data tan especial. Fent valgut el nostre lema “Un club una família” Moltes gràcies Gael per celebrar-lo amb nosaltres i gràcies als pares, delegats i entrenadors que ens van acompanyar.

Un agraïment especial per a Paul que ens va donar el berenar d’aquest últim dia i per a Alba que ens va donar els vins de la Malvesia de Sitges i per a Borja per la seva gran feina amb el pernil.

Una salutació i fins l’any vinent.

 

Crónica torneo Francia:

La expedición partimos de Can Robert, con nuestro timonel preferido Jonathan que nos había acompañado en otras expediciones anteriores.

Algunas caras de sueño ya que salimos a las 07:30, pero todos los nervios y la emoción de un nuevo viaje.

Llegamos a nuestro lugar de estancia para repartir las habitaciones de toda la expedición, con el tiempo justo para comer y enviar nuestros valientes de S8 a jugar contra los equipos locales.

El resto de la los chicos y chicas pasaban el día en las instalaciones de la residencia disfrutando de la piscina y otras instalaciones.

El equipo azul de S8 en el primer partido tuvo revancha contra el equipo local quienes nos ganaron por una marca en nuestro torneo Dolfins, terminaron con el mismo resultado que en nuestro torneo, el equipo supo reponerse y contó todos los siguientes partidos como victorias.

Quedando segundos de su grupo.

Nuestro equipo verde ganó su primer partido por una marca, luego con rivales más grandes tuvimos un empate y 2 derrotas, quedamos terceros.

Con estos resultados pasamos a jugar las fases finales del torneo.

Teníamos dos equipos jugando y divirtiéndose mucho con equipos de Francia, y compitiendo a muy alto nivel.

En la primera parte cuando el cansancio se apoderaba de nosotros, llegaron los refuerzos, amigos de 2do año de S6 que tenían muchas ganas de jugar vinieron a renovar las energías del equipo, muchas gracias Oleguer Wenceslao y Mateo que dejaron la piscina por ayudar un rato a sus compañeros.

La fase final la jugaron con un solo cambio entre los dos equipos, dejaron todo en el campo y con mucha actitud terminaron el equipo Azul primero llevándose el trofeo de bronce del campeonato y el equipo Verde la 3 era plaza del grupo de terceros.

Es de destacar el apoyo incondicional de nuestros compañeros y compañeras de S10 y S12 que nos alentaban desde la banda dándonos la energía necesaria para terminar todos los partidos.

Mucha diversión y rugby para el primer día.

Antes de cenar un pequeño partido de Tocata de nuestros entrenadores Alex, Juan Bautista e Isac, mucha magia y algunas lesiones de los rivales que no podían frenar nuestras estrellas, pases rever y amagues que sacaron el aplauso de las gradas.

Luego de la cena caminata y a dormir que quedaba mucho rugby y diversión.

A destacar la cena de Isac, digamos que casi pone las ostras de la región en peligro de extinción. Productos típicos de las diferentes regiones, vinos de La Malvasia de Sitges y un Jamón de Moreno, que dejaron a los paladares franceses encantados, e impactadnos con la maestría de Borja para cortar el jamón perfecto todos iguales y decorados a la perfección. Muy grande Borja muchas gracias.

Por la mañana nos levantamos y vamos a desayunar al gimnasio del club Unió Sigean Port La Novel.

A las 9:30 comienzan los partidos.

Los más pequeños comienzan los talleres a las 10:00, es siempre un placer ver cómo este club nos prepara talleres divertidos para que los nuestros niños y niñas aprendan jugando y compitiendo, muchos colaboradores volcados en la enseñanza y diversión de la base del club, sin duda un ejemplo a seguir.

Nuestro equipo de S6 jugó muy bien y se divirtieron mucho, ganaron todos los partidos consiguiendo un nuevo trofeo, pero mucho más importante aprendieron mucho.

S10 tiene un grupo difícil con equipos muy fuertes y grandes que nos dejan en 4to posición de la fase de grupos.

Por la tarde comenzamos la competición con el objetivo de divertirnos y dar lo mejor en un torneo con mucho nivel, perdimos el primer partido pero luego con el ánimo de nuestros compañeros y compañeras de S8, pudimos ganar dos partidos y empatar uno.

Para destacar el duelo de cánticos con la afición de Sant Savin.

La mañana de S12 no comenzó bien, uno de nuestros chicos se lesionó la rodilla, y le deseamos una pronta recuperación.

El equipo jugó muy bien con las arengas de Isac y Alex el equipo jugó de igual a igual y mantuvo un alto nivel todo el torneo.

Quedamos segundos en la fase de grupos, y en la fase final con una victoria y un empate jugamos la final de la copa de bronce contra Sant Savin 1 quien nos ganó.

Muy buena actitud de todo el equipo.

Luego de todo el día de torneo los entrenadores vuelven a regalar magia en el campo con otro partido de Tocata, se une Federico y Pablo a los valientes del día anterior.

Cena y a “dormir” muchos sonámbulos en las habitaciones pero la diversión estaba garantizada.

Algunas reuniones fuera de hora de niños y adultos, comentarios sobre el torneo y la actitud de los chicos finalizan una noche muy amena compartida entre padres y entrenadores. Gracias Raquel por todos los quesos paté y embutidos, y a Borja un gran cortador de jamón que encandiló al público francés con su destreza.

El último día parque de agua de Marineland … sin comentarios …

solo ver las fotos demuestra la diversión de nuestra expedición.

Este último día queda marcado por la celebración del cumpleaños de Gael quien decidió pasarlo con nosotros viniendo al viaje en una fecha tan especial. Haciendo valido nuestro lema “Un club una familia” Muchas gracias Gael por celebrarlo con nosotros y gracias a los padres, delegados y entrenadores que nos acompañaron.

Un agradecimiento especial para Paul que nos donó la merienda de este último día y para Alba que nos donó los vinos de la Malvasía de Sitges y para Borja por su gran trabajo con el jamón.

Un saludo y hasta el próximo año.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.