Cronica Sub18 – 11-02-23

En les últimes tres jornades el rugby club sitges s’ha enfrontat a tres oponents complicats: el màxim rival per la competició, el Lleida, un vell conegut de la fase de grups, el CR Senglars i un oponent el que encara no ens havíem enfrontat, el Poble Nou.

El primer dels tres partits es va dur a terme a Lleida enfrontant l’INEF Lleida i el Rugby Club Sitges, els dos invictes al moment d’arribar al partit.

En la primera part el RCS, va aconseguir imposar-se diversos cops, però unes males decisions a la nostra línia de 22 retallaven l’avantatge del RCS sobre el Lleida, ja quasi acabada la primera part el Sitges tenia un lleuger avantatge contra els rivals, però el partit es podia capgirar en qualsevol moment, i no trigaria gens doncs el Lleida retallaria l’avantatge amb una jugada a l’inici de la segona part, però mantenint un alt nivell d’intensitat i possessió de pilota el Rugby Club Sitges acabaria augmentant l’avantatge finalitzant el partit amb un contundent 10 a 37 en favor del RCS.

Al final el Rugby Club Sitges aconseguia imposar-se com a primer de lliga aconseguint protegir la imbatibilitat.

La setmana vinent tornarem a fer un viatge llarg, per enfrontar-nos a un vell conegut, el RC Senglars els quals ja havíem enfrontat a la fase de grup.

Conscients de les limitacions que comportava el camp del Senglars, vam entrar molt preparats al partit desplegant un joc contundent i aconseguint imposar-nos davant els nostres rivals durant els primers minuts, per desgràcia una targeta groga ens deixaria amb 14 jugadores durant el tram final de la primera part, la qual tancaríem amb una clara avantatge en punts sobre el rival. Ja començada la segona el RCS continuava imposant el seu joc, però unes males accions van acabar en una targeta vermella per un jugador de Torroella i un altre groga pel Sitges, fet que va dur els dos equips a jugar amb 14 jugadors, encara que el Sitges ja havia augmentat per molt la diferència en el partit una mala actitud va sentenciar que el RCS jugues amb 13. Encara i això el rugby club sitges aconseguia imposar-se amb un aclaparador 54 a 0 davant del Torroella.

Encara i tots els errors de disciplina, l’alta intensitat de joc i el nivell de l’equip permetien un dia més mantenir el RCS com a primers de lliga.

Com és ben sabut tot el que puja, baixa i el RCS no en seria pas una excepció, ens enforatàvem a l’únic equip al qual encara no ens havíem enfrontat, el CNPN.

La comoditat i la posició de preferits davant el partit no van sentar gens de bé al Rugby Club Sitges, que encara que assolia imposar-se en les primeres instàncies del partit era incapaç de finalitzar la majoria de les marques per errors bàsics. Al final del partit el RCS acabaria guanyant 24 a 14.

La conclusió que es pot treure d’aquest partit és que l’excés de confiança no senta bé al nostre equip i que hem de continuar treballant amb humilitat i intensitat com havíem fet fins ara.

Respeto.Compromiso.Sacrificio.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.